پنکیک سیب زمینی و اسفناج در انتظار شماست! یک غذایی که مشابه ندارد!

با اسفناج خیلی غذا می‌توانید درست کنید اما غذایی که با آن بتوانید فردی را که اسفناج دوست ندارد عاشق اسفناج کنید همین است!یک غذای سریع و خوشمزه!

شناسه خبر: ۳۹۱۱۳۱
پنکیک سیب زمینی و اسفناج در انتظار شماست! یک غذایی که مشابه ندارد!

راهنماتو- «خوشمزه تر از این پنکیک نداریم! باور کن!»

با اسفناج خیلی غذا می‌توانید درست کنید اما غذایی که با آن بتوانید فردی را که اسفناج دوست ندارد عاشق اسفناج کنید همین است! یک غذای سریع و خوشمزه که جذابیت ظاهری زیادی هم دارد.

به گزارش راهنماتو، بچه‌ها به سختی سمت سبزیجات می‌روند، مخصوصا اسفناج، اما اگر می‌خواهید فرزندتان مانند ملوان زبل اسفناج‌خور بشود این پنکیک خوشمزه را به سرعت برایش تهیه کنید و خودتان شاهد خواهید بود که مرتب از شما درخواست طبخ آن را می‌کند!

مواد لازم:

سیب زمینی متوسط 4 عدد

اسفناج نیم کیلو

قارچ 200 گرم

نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

آرد برنج یا آرد سفید گندم 3 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

ابتدا سیب زمینی ها را به خوبی بشویید و پوست بگیرید و با مقداری آب و نمک آنها را روی گاز قرار داده تا بپزند. در همین زمان شما بیکار نمانید و به سراغ اسفناج‌ها بروید. اسفناج را هم پاک کرده، بشویید و خرد کنید. لازم نیست خیلی ریز خرد کنید.

4

قارچ‌ها را هم بشویید و برش بزنید. در یک تابه اسفناج و قارچ را با هم قرار بدهید نمک و فلفل سیاه هم بزنید و در تابه را بگذارید! قرار است آب اسفناج و قارچ کشیده بشود و شما شاهد نصف شدن حجم اسفناج خواهید شد! اتفاق جگرسوزی که همیشه با پخته شدن اسفناج می‌افتد و چیز غریبی نیست!

بعد از اینکه سیب زمینی‌ها پخته شدند آنها را آبکشی کرده و رنده کنید. از رنده استفاده کنید تا بافت آن چسبنده تر بشود برای اینکه یک پنکیک نرم و ترد داشته باشید به چسبندگی سیب زمینی نیاز دارید! آرد را هم اضافه کنید و خوب ورز بدهید. آرد هم اگر حذف بشود بافت پنکیک شما خوب از آب درنمی‌آید. پس دقت کنید و میزان آن را رعایت بفرمایید.

وقتی که مایه‌ی پنکیک را به این صورت تهیه کردید نوبت آماده سازی انتهایی آنهاست. مقداری از سیب زمینی‌ها بردارید و در کف دست بازش کنید. از مایه اسفناج و قارچ داخل آن قرار بدهید و روی آنها را با همان مقدار سیب زمینی که داشتید پوشش بدهید. باید طوری باشد که دیگر مایه اسفناجی دیده نشود. خوب سطح پنکیک ها را صاف کنید. مانند سیب زمینی شکم پر که درست می‌کنید به همان سبک انجام بدهید. فقط کمی تخت‌تر و نازک‌تر بشود بهتر است!

اگر می‌خواهید رژیمی تر رفتار کنید داخل سینی فر کاغذ روغنی بیندازید و از پنکیک‌ها روی آن قرار بدهید. فر را در دمای 180 درجه روشن کنید و به مدت 20 دقیقه آنها را طبخ کنید تا زمانی که روی آنها طلایی بشود.

اما اگر می‌خواهید داخل روغن سرخ کنید هم مشکلی نیست. داخل یک تابه روغن بریزید تا خوب داغ بشود. پنکیک‌ها را در روغن سرخ کنید تا هر دو طرف طلایی بشود.

یک غذای خوشمزه و بی نهایت جذاب انتظار شما را می‌کشد. به هر شیوه‌ای که آن را طبخ می‌کنید وارد عمل شوید! نوش جان

نظرات
پربازدیدترین خبرها