راهنماتو- «مرغ گذاشتم تو هواپز خشک شد، کیک گذاشتم سوخت!»
یکی از وسایلی که امروزه خیلی پرکاربرد و همچنین محبوب شده است هواپز یا همان سرخ کن بدون روغن است که در برندهای مختلف به بازار عرضه شده است و در قیمتهای مختلف قابل خریداری است.
به گزارش راهنماتو، دستگاه هواپز airfryer با هوای داغ غذا را طبخ میکند. برای همین نیازی نیست شما از روغن استفاده کنید و همین موردتوجه کسانی که به دنبال حفظ سلامتی یا کاهش وزن هستند قرار گرفته است. خیلی منطقی هم نگاه کنیم یک ماهیتابه سیب زمینی وقتی با مقدار زیادی روغن سرخ میشود برای بدن خیلی مضر است اما همین میزان سیب زمینی در هواپز با کمتر از یک قاشق غذاخوری و تنها با اسپری کردن میزان کمی روغن قابل سرخ شدن است که خیلی هم ترد و خوشمزه میشود.
اما یکی از مشکلاتی که ممکن است با آن دست به گریبان باشید نحوه تنظیم دما و زمان این دستگاه برای طبخ غذاهای مختلف است. البته که هر دستگاهی از هر برندی که باشد به صورت اتوماتیک برنامه برای پختن غذاهای مختلف دارد اما باز هم بعضی غذاها هستند که نیاز دارد شما به صورت دقیقتر دما و زمانش را تعیین کنید.
چند مورد را با ذکر دما و زمان برای شما آوردهایم که حتما کاربردی خواهد بود.
سیب زمینی 20 دقیقه در دمای 190 درجه
بادمجان 15 دقیقه در دمای 180 درجه
سوسیس 15 دقیقه در دمای 180 درجه
کدو 15 دقیقه در دمای 180 درجه
کتف و بال 15 دقیقه در دمای 190 درجه
مرغ شکم پر 20 دقیقه در دمای 175 درجه
تخم مرغ 15 دقیقه در دمای 170 درجه
استیک 10 دقیقه در دمای 200 درجه
بلال 10 دقیقه در دمای 200 درجه
نیمرو 5 دقیقه در دمای 180 درجه
کوکو سیب زمینی 35 دقیقه در درمای 180 درجه
کوکوسبزی 30 دقیقه در دمای 180 درجه
لازانیا 25 دقیقه در دمای 180 درجه
میگو 15 دقیقه در دمای 90 درجه
کیک و کلوچه 15 دقیقه در دمای 175 درجه
ماهی 15 دقیقه در دمای 195 درجه
پیتزا 20 دقیقه در دمای 180 درجه
قارچ 15 دقیقه در دمای 160 درجه
برگر 10 دقیقه در دمای 200 درجه
بیکن 15 دقیقه در دمای 190 درجه
در حال حاضر شما لیست کاملی از انواع غذا دارید که میتوانید هربار خواستید از دستگاهتان استفاده کنید با توجه به این دما و زمانها بهترین نتیجه را بگیرید. این را هم درنظر بگیرید که ممکن است هر برند دستگاه با دستگاه دیگر کمی متفاوت باشد پس در قدم اول وسط پخت حتما به هواپزتان سر بزنید.
مورد بعدی این است که در خوراکهای سرخکردنی باید حتما آنها را زیر و رو کنید تا تمام قسمتها به خوبی برشته شود.