زیتون بازاری طعم دار رو اینجوری درست می‌کنن!

درست کردن زیتون پرورده یا هر نوع زیتون طعم‌دار در منزل کار سختی نیست. مواد لازم را تهیه کنید تا بهترین نوع زیتون مزه‌دار شده را به شیوه بازاری در منزل تهیه کنید

شناسه خبر: ۳۸۲۴۳۷
زیتون بازاری طعم دار رو اینجوری درست می‌کنن!

راهنماتو- «زیتون طعم دارش خوبه!»

زیتون پرورده یکی از محبوبترین چاشنی‌هاست که هنگام سفر به شمال کشور می‌توانید برای خودتان و عزیزانتان به سوغات بخرید! طرفداران زیتون به شیوه‌های مختلف آن را استفاده می‌کنند اما اگر گذرتان به مغازه‌های زیتون و ترشی فروشی خورده باشد حتما مشاهده کرده‌اید که زیتون در طعم‌های مختلف و قیافه‌های جذاب انتظار شما را می‌کشد!

به گزارش راهنماتو، درست کردن زیتون پرورده یا هر نوع زیتون طعم‌دار در منزل کار سختی نیست. کافی است مواد لازم را تهیه کنید تا بهترین نوع زیتون مزه‌دار شده را به شیوه بازاری در منزل آماده کنید و از آن لذت ببرید.

در این مقاله سه راه مزه دار کردن زیتون را با هم می‌بینیم بنابه سلیقه و طبع خودتان هر کدام را تمایل دارید درست کنید و لذتش را ببرید:

زیتون پرورده معمولی:

زیتون پرورده

زیتون بدون هسته

گردو

رب انار

سیر

دلال

روغن زیتون

سس مایونز

گلپر

طرز تهیه:

گردو را خوب له کنید. سیر را هم با رنده ریز حسابی خرد کنید. میزان مواد لازم نیست خیلی دقیق باشد به اندازه تمایل خودتان از هر کدام استفاده کنید! تمام مواد را خوب با هم مخلوط کنید. سس مایونز را می‌توانید حذف کنید اما اگر استفاده می‌کنید در اندازه‌ای باشد که غالب بر بقیه مواد نباشد. این زیتون بلافاصله قابل استفاده است اما اگر 24 ساعت در یخچال بماند و حسابی مزه‌دار ‌شود طعمی بهتر خواهد داشت.

زیتون تمشکی:

زیتون تمشکی

تمشک یا شاتوت

قیصی

گردو

رب انار

طرز تهیه:

ابتدا گردوها را به وسیله آسیاب یا هاون حسابی پودر و له کنید. تمشک یا شاتوت را در ظرفی روی گاز قرار بدهید تا آب آن کشیده بشود. در یک ظرف زیتون بدون هسته، تمشک، قیصی، رب انار و گردوی له شده را با هم خوب مخلوط کنید و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید.

زیتون ایتالیایی:

زیتون ایتالیایی

زیتون بدون هسته

قارچ ورقه‌ای

ذرت

گردوی پودر شده

پنیر خامه‌ای

طرز تهیه:

قارچ ورقه‌ای را بدون روغن تفت بدهید تا آب آن کاملا کشیده شود. در یک ظرف زیتون بدون هسته، قارچ تفت خورده، ذرت کنسروی، گردوی پودر شده و پنیر خامه‌ای را خوب با هم مخلوط کنید. حتما در یخچال بگذارید. این نوع زیتون به دلیل وجود پنیر یک هفته در یخچال ماندگاری دارد ولی طعم آن بی نظیر است. حتما امتحان کنید.

نظرات
پربازدیدترین خبرها