راهنماتو- «سوپ رشته هم دیگه کاری داره؟! همه بلدن!»
پختن سوپ شاید ساده به نظر برسد که هست، ولی مزهی آن است که خیلی اهمیت دارد! به لعاب افتادن آن است که مهم است! اگر سوپ شما این دو را نداشته باشد سوپ نیست!
به گزارش راهنماتو، سوپ رشته فرنگی یکی از محبوبترین سوپهاست! برای وعدههای سبک یا در زمانهای بیماری یا حتی به عنوان عصرانه یک انتخاب مناسب است. در مهمانیها هم میز شما را در کنار بقیهی هنرنماییهایتان خواهد آراست!
این دستور بی کم و کاستی از تهیهی سوپ رشته فرنگی است که مطمئن هستیم شما را راضی خواهد کرد!
مواد لازم:
ماده غذایی | مقدار |
---|---|
هویج بزرگ |
یک عدد |
فلفل دلمهای قرمز |
یک عدد |
پیاز |
یک عدد |
اسفناج |
چند شاخه |
تره فرنگی |
¼ عدد |
کره |
2 قاشق غذاخوری |
روغن |
3 قاشق غذاخوری |
آرد سفید |
2 قاشق غذاخوری |
رشته سوپی |
یک فنجان |
نمک، فلفل سیاه |
به میزان لازم |
آب مرغ یا آب |
6 لیوان |
لیموترش تازه |
نصف یک عدد |
شوید تازه |
نصف پیمانه |
طرز تهیه:
تره فرنگی، فلفل دلمهای قرمز، هویج، پیاز و اسفناج را بشویید و ریز ریز هر کدام را خرد کنید. تناسب در اندازههای مواد سوپ خیلی به زیبایی و جذابیت آن کمک خواهد کرد.
در یک قابلمه کره و روغن را بریزید و وقتی ذوب شدند پیاز را اضافه کنید و تفت بدهید و سبک که شد تره فرنگی، فلفل دلمهای قرمز، هویج و اسفناج خرد شده را داخل قابلمه بریزید. همه مواد یک مقدار با حرارت ملایم سرخ بشوند کافی است.
آرد را به بقیه مواد اضافه کنید و در حدی که خامی آن گرفته شود تفت بدهید.
آب یا آب مرغ را به مواد سوپ اضافه کنید و در قابلمه را ببندید، حرارت را کم کنید تا سوپ کم کم بپزد و جا بیفتد. به علت حضور آرد لعاب خوبی را در سوپ مشاهده خواهید کرد.
بعد از مدتی که سبزیجات پخته شدند رشته سوپی را به همراه آب لیموترش تازه به آنها اضافه کنید. سوپ شما بعد از اینکه رشتهها کاملا نرم شدند حاضر است. در انتها شوید خرد شده را بریزید و نمک و فلفل آن را اندازه کنید.
دیگر حرفی نمیماند. اگر دوست دارید موقع میل کردن کمی ماست هم داخل سوپتان بریزید که مزهای رویایی خواهد گرفت.
نوش جان