این «معجون» رو بخور تا جون بگیری!

همیشه برای اینکه کسی تقویت شود می‌شنویم که به او می‌گویند: باید به خودت برسی و بهترین چیز این است که معجون بخوری.

شناسه خبر: ۳۶۷۵۴۴
این «معجون» رو بخور تا جون بگیری!

راهنماتو- «معجون بخور جون بگیری!»

همیشه برای اینکه کسی تقویت شود می‌شنویم که به او می‌گویند: باید به خودت برسی و بهترین چیز این است که معجون بخوری. حالا این معجون که آدم را زیر و رو می‌کند و دوای خیلی از دردهاست چیست و چطور درست می‌شود؟

به گزارش راهنماتو، مغازه‌های زیادی در سطح شهر هستند که ویتامینه می‌فروشند و این واژه همان «معجون» قدیمی خودمان است. انگار هرچه بدن لازم دارد در آن ریخته شده است و صد البته بمب کالری هم نام دارد. یک نگاهی به مواد تشکیل‌دهنده‌اش به ما نشان می‌دهد که یک پرفایده‌ی چاق‌کننده روبه‌رویمان قرار دارد.

برای سه لیوان معجون این مقدار را درنظر بگیرید:

نوع ماده غذایی مقدار
شیر ۲ لیوان
بستنی وانیلی ۳۰۰ گرم
عسل ۲ قاشق غذاخوری
خرما دو عدد
گردو و پسته به مقدار دلخواه
موز

۳ عدد

بستنی وانیلی:

ماده اصلی، عضو جدانشدنی، جذاب لعنتی!

موز:

خوشمزه‌ی همیشگی، پایه‌ی همه‌ی طعم‌های خوب!

عسل:

شیرین‌کننده‌ی ضد بیماری. برای شیرین شدن این معجون بستنی هست ولی از خاصیت عسل لازم است چیزی بگوییم؟!

گردو و پسته:

خونسازان و انرژي‌بخش‌هایی که بودنشان الزامیست!

شیر:

وقتی پای معجون و تقویت بدن وسط است دیگر فرقی نمی‌کند کم‌چرب باشد یا پرچرب!

خرما:

موتور بدن را روشن می‌کند و نمی‌شود آن را نادیده گرفت!

برای درست کردن معجون چه کنیم؟

همه‌ی این مواد با هم خوشمزه‌ترین عصرانه یا میان‌وعده را می‌سازند. تردید نکنید و همه را با هم توی مخلوط‌کن بریزید و بگذارید کاملا در هم آمیخته شوند و طعم جذاب و دلپذیری را به وجود بیاورند. ممکن است دوست داشته باشید مواد تشکیل‌دهنده را جداجدا میل کنید. برای این کار بهتر است شیر و بستنی و خرما را در مخلوط کن بریزید و بعد از اینکه خوب توی مخلوط‌کن یکدست شدند در ظرف سرو بریزید و در آخر موزو گردو و پسته را روی آن بچینید. در هر دو صورت طعم و خاصیت آن تغییری نمی‌کند فقط سلیقه است که متفاوت عمل کرده است.

نکته‌ی قابل تامل:

بعد از خوردن این معجون خوشمزه، وقتی که لذت آن را بردید، منتظر نمایان شدن جوش‌های صورت باشید که تقریبا سربزنگاه درمهمانی‌ها و جلسات رسمی از خودشان رونمایی می‌کنند! اما می‌ارزد!

نکته‌‌ی شاید قابل توجه:

شیره خرما یا انگور را هم می‌توانید روی معجون بریزید تا بزم تقویت‌کننده‌ها کامل بشود!

نکته‌ی دلبخواهی!:

می‌توانید موزها را در فریزر بگذارید و بعد از یخ زدن در مخلوط‌کن بریزید.

با توجه به همه نکات اگر درست کردید نوش جان...

نظرات
پربازدیدترین خبرها