کیک سوخته را چه کار کنیم؟!

برای احیا کردن کیک سوخته‌ فقط به یک وسیله نیاز دارید که در همه‌ی خانه‌ها وجود دارد : رنده!‌ رنده‌ی ریز!

شناسه خبر: ۳۶۷۵۹۲
کیک سوخته را چه کار کنیم؟!

راهنماتو- «این همه زحمت دود شد رفت هوا!»

ساعت‌ها زمان گذاشتید و کیک درست کردید، اما به علت دمای زیاد فر، یا زمان بیشتر از نیاز پخت، سوخته! و صحنه‌جالبی پیش رو ندارید! باید چه کار کرد؟ حاصل آن همه زحمت و مواد مصرفی را در سطل آشغال انداخت؟! نه!

به گزارش راهنماتو، برای احیا کردن کیک سوخته‌ فقط به یک وسیله نیاز دارید که در همه‌ی خانه‌ها وجود دارد : رنده!‌ رنده‌ی ریز!

اجازه بدهید کیک خنک شود. کاغذ روغنی را به آرامی از آن جدا کنید و خیلی با دقت و حوصله قسمت‌های سوخته را رنده بکشید! بافت سوخته سفت‌تر است و راحت‌تر جدا می‌شود. فقط ممکن است کیک‌تان کمی لاغرتر بشود که اصلا مساله‌ی مهمی نیست! این روزها لاغری خیلی هم مورد توجه است! نوش جان.

نظرات
پربازدیدترین خبرها