راهنماتو- «حلوا درست کردن که کار هر کسی نیست!»
حلوا درست کردن کار هر کسی هست! به شرطی که بخواهید میتوانید با هر دستور و سبکی یک حلوای خوشمزه و خوشرنگ داشته باشید.
به گزارش راهنماتو، این دستور که برای شما آوردهایم حلوایی را به شما یاد میدهد که حتی نیاز به آرد هم ندارد! مگر میشود؟! بله که میشود. این دنیا پر از اتفاقات عجیب و غریب است، این هم یکی از آنها! میگویید نه!؟ مواد لازمش را یادداشت کنید تا برایتان توضیح بدهیم!
مواد لازم:
ماده غذایی | مقدار |
---|---|
بیسکوییت پتی بور |
۱ بسته (بعد از خرد شدن یک لیوان نیاز دارید) |
روغن مایع |
یک سوم لیوان |
شیر یا آب |
یک لیوان |
کره |
۲۵ گرم |
شکر |
نصف لیوان |
گلاب |
۳ قاشق غذاخوری |
زعفران دم کرده |
۳ قاشق غذاخوری |
پودر هل یا عرق هل |
به میزان لازم |
هنوز هم باورتان نمیشود؟! پس وسایل را آماده کنید و به این کار ایمان بیاورید تا نتیجه بگیرید!
چطوری حلوای بدون آرد درست کنیم؟!
بیسکوییتهای پتی بور را به هر روشی که برایتان راحتتر است خرد کنید. میتوانید در خردکن بریزید، یا با گوشتکوب یا وردنه آنها را پودر کنید. بعد از این کار یک لیوان از پتیبور بردارید و کنار بگذارید.
آماده کردن شهد حلوا:
اول شهد را آماده کنید. شیر یا آب، شکر، پودر هل یا عرق هل، زعفران و گلاب را روی گاز قرار دهید تا شهد شما آماده شود. لازم نیست که غلیظ شود. مثل بقیهی حلواها، همین که شکر در آب یا شیر حل شود یعنی شهد شما حاضر است.
پودر بیسکوییت را در ماهیتابه تفت بدهید. حواستان به شعلهی گاز باشد. حرارت باید ملایم باشد تا نسوزد. خیلی آرام هم بزنید تا همهی پودر بیسکوییت یکدست تفت بخورد. بعد از اینکه رنگش کمی عوض شد کره و روغن مایع را اضافه کنید و چند دقیقهای هم در این حالت مواد را تفت بدهید. حالا نوبت اضافه کردن شهد است. وقتی شهد را اضافه میکنید مرتب هم بزنید که در این مرحله حلوا قرار است شکل بگیرد و با همزدن از گلوله شدن آن جلوگیری میشود. حالا همانند حلوای معمولی حرکت گهواره را انجام بدهید. گهواره یعنی دو طرف ماهیتابه را در دست بگیرید و تکان بدهید تا حلوا از ظرف جدا شود و در ظرف به این طرف و آن طرف برود و به قولی با این کار به روغن میافتد.
حلوای بدون آرد شما حاضر است. آن را به شکل دلخواه تزیین کنید و میل بفرمایید. به همین راحتی!
چند نکته:
- از ماهیتابهی نچسب استفاده کنید تا موقع حرکت گهواره راحتتر باشید.
- از استفادهی بیشتر شکر خودداری کنید، چون بیسکوییت هم شیرینی دارد.
- حرارت گاز را حتما کنترل کنید تا حلوای شما نسوزد.