سیرو به این روش یکسال نگه دار!

سیر اگر در فضای آشپزخانه یا یخچال بماند کم کم خشک می‌شود و بوی آن هم تحت تاثیر قرار می‌گیرد و بافتش هم خراب می‌شود.

شناسه خبر: ۳۶۸۶۳۳
سیرو به این روش یکسال نگه دار!

راهنماتو- «هر چی سیر می‌خرم یا خشک می‌شه یا کپک می‌زنه!»

این مشکل شما هم هست؟ نگهداری سیر مخصوصا سیر تازه کار سختی نیست ولی اگر همت کنید و مدت کوتاهی وقت بگذارید برای یک سال راحت خواهید بود! چطوری؟ عرض می‌کنم!

به گزارش راهنماتو، سیر اگر در فضای آشپزخانه یا یخچال بماند کم کم خشک می‌شود و بوی آن هم تحت تاثیر قرار می‌گیرد و بافتش هم خراب می‌شود. بهتر است مقداری سیر را به این شیوه درست کنید تا دیگر نگران نباشید و همیشه هم سیر آماده‌ی پوست گرفته داشته باشید.

سیرها را پوست بکنید. خوب بشویید و خشک کنید. اجازه بدهید این مرحله خشک شدن کامل طی بشود.

به وسیله‌ی خرد کن یا غذاساز سیرهارا خرد کنید. اندازه‌ی آن به خودتان بستگی دارد، اینکه بخواهید سیر کاملا له بشود یا نه، کمی بافت خود را حفظ کند. در حین خرد کردن سیرها، به آن نمک هم اضافه کنید. درحد معقول که زیاد شور نشود. نمک از کپک زدن سیر جلوگیری می‌کند.

ظرف شیشه‌ای با در محکم لازم دارید. ظرفی که تمیز باشد و کاملا خشک باشد. داخل ظرف مقداری روغن زیتون ریخته و سیرها را داخل ظرف بریزید. میزان روغن باید جوری باشد که سیر داخل آن به خوبی دیده بشود اما بیشتر از سیرها نباشد. سیر را هم بزنید و خوب با روغن مخلوط کنید. حالا در ظرف را محکم ببندید و داخل یخچال بگذارید.

این محصولی که آماده کردید داخل یخچال به مدت یکسال کاملا سالم می‌ماند و هربار می‌توانید به سادگی از آن استفاده کنید.

نظرات
پربازدیدترین خبرها