راهنماتو- «لیمو ترش اینقدر خوبه که نمیشه هیچجوری ازش گذشت!»
قبول دارید؟ پس بیایید مربایش را هم درست کنید! لیموترش به خاطر طعم ترش بافتش و مزهی تلخ پوستش وقتی با شیرینی شکر مخلوط شود یک هارمونی فوقالعاده میسازد! طوری خوب است که دوست دارید برای همهی عمر مربای لیموترش بخورید! فقط مراقب قند خونتان باشید!
به گزارش راهنماتو، در این دستور میخواهیم یکی از شگفتیهای دنیای آشپزی را رو کنیم! به نظر شما اولین نفری که تصمیم گرفت از لیموترش مربا بسازد چه کسی بود؟! قطعا کسی که روحیهای لطیف و دوستداشتنی داشته است این فکر به ذهنش رسیده، به هرحال ما از این تصمیم ممنونیم!
این مواد را آماده کنید تا یکی از خوشمزهترین خوراکیها را رو کنیم!
ماده غذایی | مقدار |
---|---|
لیموترش |
۷۰۰ گرم |
شکر |
۴۰۰ گرم (سه لیوان دسته دار) |
آب |
یک لیوان |
آب لیموترش |
۲ قاشق غذاخوری |
زعفران |
به میزان دلخواه |
خب... وسایل خاصی هم نمیخواهد، همین که حاضر شدید بقیهی خطوط را بخوانید!
لیموها را بشویید و آب آنها را بگیرید. تمام هستههایش را هم دربیاورید. در یک ظرفی آب را جوش بیاورید و پوست لیموها را داخل آن بیندازید. اجازه بدهید ۵ دقیقه بجوشند و بعد پوستها را آبکش کنید. این کار را سه بار انجام بدهید تا تلخی گزندهی پوست لیمو گرفته شود.
وقتی برای سومین بار پوست لیموها را آبکش کردید داخل آب سرد بریزید و اجازه بدهید حدود ۱۰ دقیقه باقی بماند و بعد از طی این مدت آبکشی کنید.
حالا وقت این است که پوست لیموها را به شکل دلخواه برش بزنید. میتوانید از قالبهای مختلف کمک بگیرید یا حتی نگینی و خلالی کنید. این قسمت تمام و کمال به سلیقه و وقت شما بستگی دارد.
طرز تهیه شربت مربا:
شکر و آب را داخل ظرفی ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید. آن را هر از گاهی هم بزنید تا شکر کاملا در آب حل بشود و حدود یک ربع بجوشد و کمکم شهد غلیظ بشود. شربت که کمی به غلظت افتاد پوست لیموها را به همراه مقداری زعفران داخل آن بریزید و با حرارت متوسط اجازه بدهید یک ربع دیگر هم بجوشد.
کم کم بافت مرباشکل خودش را به شما نشان خواهد داد. در ۵ دقیقهی پایانی دو قاشق آبلیمویی که داشتیم را اضافه کنید و دیگر کاری باقی نمانده است! بعد از اینکه کاملا خنک شد در ظرفی که هم تمیز باشد هم خشک بریزید. مربای خوشمزه و خوش عطر شما آماده است! برای صبحانه که انتخابی عالی است و همچنین برای صرف کنار چای هم معرکه میشود. امتحان کنید.