راهنماتو- «سالادی خوبه که توش مرغ باشه!»
با این حرف کاملا موافقم! سالادی که مرغ داشته باشه یک وعدهی غذایی کامل است، حتی اگر به عقیدهی خیلیها سالاد غذا نباشد!
به گزارش راهنماتو، پروتئین مرغ در کنار سبزیجات این سالاد یک سبد غذایی ارزنده است که چه رژیم داشته باشید چه نه، عالی است! حتی برای دورهمیهای دوستانه هم گزینهی خیلی خوبی است.
مواد لازم:
ماده غذایی | مقدار |
---|---|
کاهوی خرد شده |
۲ لیوان |
گوشت مرغ نگینی خرد شده |
یک عدد سینه کامل |
لوبیا پخته (اختیاری) |
نصف لیوان |
گوجه فرنگی |
۲ عدد |
پیاز خلالی خرد شده |
نصف یک عدد |
خیار حلقه شده (یا خیارشور) |
یک عدد |
فلفل دلمهای رنگی |
یک عدد |
نمک و فلفل و پودر سیر و پودر پیاز |
به میزان لازم |
مواد لازم برای سس:
ماده غذایی | مقدار |
---|---|
سس خردل یا سس مایونز |
یک قاشق غذاخوری |
ماست |
یک لیوان |
آب لیمو |
یک قاشق غذاخوری |
پودر سیر |
نصف قاشق چایخوری |
شوید (تازه یا خشک) |
نصف قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه و آویشن |
به مقدار دلخواه |
این مواد سالاد را آماده کنید و با خودتان عهد کنید که ناهار یا شام فقط همین را میل کنید!
تکههای مرغ را در ظرفی بریزید و با نمک و فلفل و پودر سیر و پودر پیاز مخلوط کنید. قرار است مرغها با این مواد مزهدار شوند پس خوب مخلوط کنید برای حداقل ۱۵ دقیقه در یخچال بگذارید تا طعمها به خورد هم بروند. اگر از سینه یا فیله استفاده کنید خیلی بهتر است.
کاهو و خیار و گوجه و پیاز و فلفل دلمهای را هم خرد کنید. میتوانید از گوجه گیلاسی هم استفاده کنید. همهی این مواد خرد شده را در یک ظرف بریزید. حالا نوبت درست کردن سس سالاد است. مواد سس را با هم در یک کاسه بریزید و خوب مخلوط کنید. حالا وقتی این است که به سس استراحت بدهید. در یخچال بگذارید و مرغها را در این فاصله در تابهای نچسب با مقداری روغن زیتون گریل کنید. علت اینکه گفتم سینه یا فیله گزینههای بهتری هستند در اینجاست، چون بافت این قسمت از مرغ خیلی سریع و یکدست میپزد.
بعد از پختن مرغ همه مواد را در ظرف سرو بریزید و کاهوها و مواد سس را به آن اضافه کنید. خوب هم بزنید. وقتی لذت بردن از طعم این نعمتهای زیباست. نوش جان.