راهنماتو- «بازم سبزیام پلاسیده شد!»
برای شما هم پیش آمده که چه سبزی تازهی تازه بخرید یا سبزی دو سه روز قبل، باز هم بعد از اینکه داخل یخچال میگذارید خراب شده است؟! چه روشهایی را انتخاب کردهاید؟ تا به حال شده قید سبزی خریدن را به خاطر همین موضوع بزنید؟!
به گزارش راهنماتو، این راههایی که در این پست میگوییم را امتحان کنید تا دیگر با جان و دل سبزی بخرید و با عشق بخورید و تا دانهی آخر تره و شاهیها هم تمام شود چیزی دور نریزید! باور نمیکنید؟ امتحان آن که کاری ندارد.
راه اول:
برای نگهداری طولانی مدت سبزی خوردن کار خاصی لازم نیست بکنید! همین که آنها را به صورت نشسته داخل نایلون بریزید و تمام هوای داخل آن را خالی کنید و به صورت در بسته داخل یخچال بگذارید کافیست! حالت وکیومی که ایجاد میشود از خراب شدن سبزی جلوگیری میکند!
راه دوم:
سبزیهای شسته شده را روی پارچهی تمیزی پهن کنید و اجازه بدهید کاملا خشک بشوند. داخل قابلمه مسی یا روی یک دستمال نخی بیندازید و سبزیها را روی آن بریزید و در قابلمه را بگذارید و توی یخچال قرار دهید. مطمئن باشید تازهی تازه میمانند!
راه سوم:
اگر سبزی شما پلاسیده شد آنها را دور نریزید! روی سبزیها آب خنک بریزید و چند حبه قند هم داخل آب بیندازید و ده دقیقه زمان بدهید. بعد از طی این مدت آبکشی کنید. حالا سبزی شما مثل روز اول تازه شده است!
در آخر:
سبزی خوردن را به عنوان یک عضو جدایی ناپذیر سفرهی غذاهایتان داشته باشید. به علت خواص زیاد سبزی برای بدن حیف است از آن غافل بمانید. کم کم خرید کنید و هر روز استفاده کنید.