پارسینه نوشت؛ در ادامه ساده ترین روش تهیه موچی هندوانه را خواهید دید.
مواد لازم:
هر پیمانه رو ۲۵۰ML در نظر میگیریم .
- آب هندوانه: ۲۰۰ گرم یا چهارپنجم پیمانه- نشاسته ذرت: ۴۵ گرم یا یکچهارم پیمانه یا حدود ۵ قاشق غذاخوری- شکر: ۲۰ گرم یا ۱/۵ قاشق غذاخوری - روغن: ۲۰ گرم یا ۱/۵ قاشق غذاخوری - آرد گلوتینوس (آرد برنج شیرین): ۱۵۰ گرم یا ۱ + یکپنجم پیمانه☆ آرد گلوتینوس رو میتونید به صورت حضوری از فروشگاهای لوازم قنادی تهیه کنید یا توی گوگل بنویسید آرد گلوتینوس و به صورت آنلاین سفارش بدین. ☆آیا آرد گلوتینوس جایگزین داره؟ از نظر متخصصین نه! چون با بقیهی آردها خیلی متفاوته از نظر بافت، مزه، جنس و ......، اما دیدم کسایی رو که با آرد برنج ایرانی یا آرد گندم درست کردن و راضی بودن!
طرز تهیه:
اول اب هندوانه رو بگیر.
در ظرفی همه مواد رو باهم خوب مخلوط کن تا یکدست شود.
خمیر رو در تابهای نچسب بریزو روی حرارت ملایم مرتبا همبزن تا غلیظ و خمیر بشه. شعله رو خاموش کن و بذار خمیر خنک بشه. وقتی خنک شد، دستهاتو چرب کن. خمیر رو ورز بده. مثل توی تصویر خمیر رو کش بیار و تابزن، دوباره کش بیار و تابزن. ورز دادن رو به همین شکل ادامه بده. هر چقدر بیشترو بهتر ورزش بدی خمیر بیشتر کش میاد و بافتش لطیفتر و یکدستتر میشه. بعد از ورز دادن باید اون رو در یخچال قرار بدیم. به دو صورت میشه این کار رو انجام داد. سطح موچی رو به آرد یا نشاست ذرت آغشته کن که به چیزی نچسبه و اون رو با سلفون بپیچون و یک ساعت بذار یخچال. روش دوم، یه ظرف بیار. داخلش کاغذ روغنی قرار بده. خمیر رو بذار توی ظرف. سطح خمیر روهم با کاغذ روغنی بپوشون تا خشک نشه.
خمیر رو یک ساعت در یخچال قرار بده تا خودشو بگیره. بعد از ۱ ساعت از یخچال درش بیار. از قالب خارجش کن. سطح کار و خود خمیر رو آرد یا نشاستهی ذرت پاشی کن. خمیر رو روی سطح کار قرار بده. برای برش زدن، کاتر روهم آغشته به آرد کن، که به موچی نچسبه. در ابعاد دلخواه موچی رو برش بزن؛ و تمام، موچی نرم و لطیف ما آماده شد.
موچی رو در ظرف دربسته تا دو روز در یخچال میشه نگهداری کرد؛ و در فریزر تا سه هفته، برای فریز کردن حتما باید هر موچی رو به صورت تکی در کیسه فریزر یا سلفون بپیچید تا هوایی بهش نخوره.