نمناک نوشت: روشهای متفاوتی برای نگهداری مواد غذایی وجود دارد. از میان تمام این ترفندهای مختلف برخی از آنها بهترین راه و ترفند برای نگهداری مواد غذایی هستند.
سوپر مارکتها قفسه بندیهای مختلف و سرشار از مواد غذایی متفاوت دارند که هر کدام طعمهای مختلفی دارند. اغلب ما مواد غذایی را که از سوپرمارکت خریداری میکنیم، به همان سرعت و همان روز مصرف نمیکنیم و در نتیجه باید سعی کنیم که از آنها به بهترین شکل ممکن نگهداری کنیم تا فاسد نشوند. در این قسمت راهکارهایی را به شما آموزش میدهیم که از آنها خبر ندارید، اما با یاد گرفتن شان میتوانید مواد غذایی خود را بهتر نگهداری کنید.
تازه نگهداشتن خیار
برای تازه نگه داشتن خیارها در طولانی مدت، آنها را داخل دستمال کاغذی بپیچید و بعد داخل یک کیسه مشمایی زیپ دار قرار دهید. با انجام این کار خیارهای شما در طولانی مدت تازه و سالم باقی میماند.
کپک نزدن پنیر
بسته بندی پنیر کاتیج یا هر پنیری را که خریداری میکنید، به صورت معکوس داخل یخچال قرار دهید. انجام این کار باعث میشود تا مکش به سمت پایین به وجود بیاید و باکتریها نتوانند خوب رشد کنند و در نتیجه پنیر سریع کپک نمیزند.
خراب نشدن آرد
برای جلوگیری از خراب شدن آرد، یک تکه آدامس نعنایی داخل کیسه آرد قرار دهید. البته آدامس را داخل یک فویل بپیچید و بعد آن را داخل کیسه بگذارید.
نگهداری بهتر تمشک
برای این که تمشکها را در طولانی مدت تازه نگه دارید، آنها را با محلول ۲ قاشق غذاخوری سرکه و سه فنجان آب شستشو دهید.
برای این که تمشکهای یخ زده در یخچال به یکدیگر نچسبند، آنها را داخل یک بشقاب قرار دهید و جدا از هم بچینید و سپس داخل یک کیسه بگذارید.
گوجه فرنگی یخ زده
گوجه فرنگیهای یخ زده را میتوانید داخل سس و سوپ استفاده کنید و آنها را تا ۶ ماه سالم نگه دارید.
نگهداری طولانیتر سبزیجات
سبزیجات را داخل یک دستمال کاغذی نمدار و کمی خیس قرار دهید؛ سپس آنها را داخل کیسه پلاستیکی بگذارید که هیچ راه هوایی وجود نداشته باشد. سپس آن را داخل یخچال بگذارید. با انجام این کار سبزیها در طولانی مدت سالم میمانند و همزمان با این روش میتوانید تا دو هفته آنها را سالم و تازه نگه دارید.
تازه نگهداشتن نان
برای این که نان تازه و نرم بماند، یک ساقه کرفس داخل کیسه نان تان قرار دهید.
بهتر ماندن شکر قهوهای
برای نرم و مرطوب نگه داشتن شکر قهوهای از مارشمالو استفاده کنید؛ این گونه که چند عدد مارشمالو را داخل کیسه شکر قهوهای بگذارید.
نگهداری سیب برش خورده
وقتی که سیبی را از وسط چهار قاچ کرده اید و میخواهید که رنگش عوض نشود، یک عدد کش پلاستیکی پیدا کنید، دور سیب بپیچید تا به یکدیگر بچسبند. با انجام این کار سیب قهوهای نمیشود.
رسیدهتر شدن آووکادو
اگر میخواهید که آووکادو سریعتر برسد، داخل کیسه آن یک عدد موز قرار دهید که سطح بالای اتیلن دارد و باعث میشود که آووکادو سریعتر برسد.
ظرف نگهداری میوههای خشک
میوههای خشک را داخل یک ظرف دربسته شیشهای و در محیط خنک قرار دهید تا بیشتر و طولانی مدتتر نرم بماند.
بهتر ماندن کاهو
کاهو را داخل یک فویل آلومینیومی بپیچید تا به مدت ۴ هفته تازه بماند.
نگهداشتن لیمو قچ شده
برای این که لیموی قاچ شده تازه بماند، آن را داخل نمک کنید و سپس داخل یخچال بگذارید.