دلتامگ نوشت: املت پیتزایی یکی از روشهای بسیار ساده و خوشمزه برای تهیه املت است که نیاز به خمیر یا مواد خاصی ندارد و با یک بسته نان تست میتوانید یک املت خوشمزه تهیه کنید. املت پیتزایی یک املت متفاوت جدید است. شما میتوانید این املت را در کمتر از ۱۰ دقیقه تهیه کنید و مواد تشکیل دهنده آن هم به آسانی در دسترس است. با ما همراه باشید تا طرز تهیه املت پیتزایی را یاد بگیرید.
مواد لازم برای تهیه املت پیتزایی
- گوجه فرنگی ۲۰۰ گرم
- سیر ۳ حبه
- ریحان و پیازچه به مقدار لازم
- نان تست ۳ عدد
- تخممرغ ۳ عدد
- پنیر پیتزا به مقدار لازم
- روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری
- نمک، فلفل سیاه و پولبیبر به مقدار لازم
طرز تهیه املت پیتزایی
مرحله اول
برای تهیه این املت میتوانید از گوجه گیلاسی یا گوجه فرنگی خردشده استفاده کنید. گوجهها را خرد کنید و داخل ظرف بریزید. سیرها را پوست بگیرید و به صورت درسته داخل ظرف بریزید و بعد کمی نمک و فلفل سیاه و روغن زیتون روی گوجه فرنگی قرار دهید و در فر یا مایکروفر ۲۰۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه بگذارید تا گوجهها تنوری شود.
مرحله دوم
گوجه کبابی یا تنوریشده را به همراه سیرها و کمی ریحان و پیازچه داخل غذاساز یا ۱۲۳ یا گوشتکوب برقی بزنید تا گوجه فرنگی پوره و له شود. این مواد را کنار بگذارید.
مرحله سوم
سه عدد از نان تستها را بردارید و به صورت مکعبی برش بزنید و داخل کاسه بریزید. سپس تخممرغها به همراه نمک و فلفل سیاه و آویشن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا تخممرغها از لختگی خارج شود. یک تابه را بردارید و کمی روغن بریزید و صبر کنید تا گرم شود.
مرحله چهارم
سپس نان تست و تخممرغ را داخل تابه بریزید و سطح مواد را صاف و مرتب کنید. بعد سس گوجه فرنگی تهیهشده را روی مواد بریزید و روی سطح آن پخش کنید. سپس پنیر پیتزا اضافه کنید و چند پر ریحان و گوجه فرنگی خردشده را روی مواد قرار دهید و در تابه را ببندید تا تخممرغ بپزد و پنیر ذوب شود. در انتها روی مواد پولبیبر بریزید و سرو کنید.
نکات کلیدی در تهیه املت پیتزایی
- میتوانید بهجای اینکه گوجه فرنگی را داخل فر قرار دهید در تابه کباب کنید.
- میزان افزودن پنیر دلخواه است و میتوانید پنیر ورقهای بریزید.
- از نان تست تازه استفاده نمایید.