وقتشه از گوشت قرمز فاصله بگیری! این کباب مرغ رو درست کن که پر از خاصیته!

اگر دوست دارید از گوشت قرمز فاصله بگیرید اما همزمان هوس یک کباب تابه‌ای مرغ هم به سرتان زده است همین دستور باب دل شما خواهد بود!

شناسه خبر: ۳۹۱۷۷۷
وقتشه از گوشت قرمز فاصله بگیری! این کباب مرغ رو درست کن که پر از خاصیته!

راهنماتو- «کباب ترکیه‌ای که محشره، تازه اصل کار اون دورچین کنارشه!»

کباب به سبک‌های مختلفی آماده می‌شود. اما کباب مرغ آن هم به روش ترکیه‌ای یک چیز دیگر است!

به گزارش راهنماتو، اگر دوست دارید از گوشت قرمز فاصله بگیرید اما همزمان هوس یک کباب تابه‌ای مرغ هم به سرتان زده است همین دستور باب دل شما خواهد بود! وقت را غنیمت بدانید و زود آن را یاد بگیرید که طعمی بی نظیر دارد!

مواد لازم:

ماده غذایی مقدار
مرغ (سینه و ران)

500 گرم

فلفل دلمه‌ای رنگی

نصف پیمانه

فیله گوجه فرنگی

یک عدد

سیر

5 حبه

پیازچه خرد شده

نصف استکان

گشنیز تازه

نصف استکان

آبلیموی تازه

یک قاشق چایخوری

پودر تخم گشنیز

یک قاشق چایخوری

پودر پاپریکا

یک قاشق چایخوری

پیاز بنفش

یک عدد

نمک، فلفل سیاه، پودر زیر، سماق، زنجبیل

از هر کدام نصف قاشق چایخوری

روغن مایع یا روغن زیتون

2 قاشق غذاخوری

مواد لازم برای سس:

ماده غذایی مقدار
سس مایونز

2 قاشق غذاخوری

سس خردل

یک قاشق غذاخوری

سس دیپ سالسا

2 قاشق غذاخوری

سس کچاپ

یک قاشق غذاخوری

پودر آویشن

یک قاشق چایخوری

پول بیبر

نصف قاشق چایخوری

نمک

نصف قاشق چایخوری

7

طرز تهیه:

در اولین قدم مرغ‌ها را به همراه ادویه‌ای که نام برده شد، روغن و فلفل داخل غذاساز بریزید و خوب آنها را با هم ترکیب کنید.

پیازچه، گشنیز، سیر و جعفری تازه را ساطوری ریز خرد کنید و کنار بگذارید.

پیاز بنفش را به صورت حلقه‌ای باریک خرد کنید. جعفری‌ها را هم خرد کنید ولی خیلی ریز نباشد، این مواد را به همراه سماق و نمک مخلوط کنید و کنار بگذارید. این مخصوص دورچین غذاست!

مرغ را که به همراه فلفل و روغن میکس کردید دوباره نیاز داریم! فلفل دلمه‌ای خرد شده، گوجه‌ای که فیله شده است و سبزیجاتی که با هم ریز خرد کردید و کنار گذاشتید مخلوط کنید. زنجبیل را هم به آن اضافه کرده و خوب ورز بدهید. بافت منسجم و یکدستی خواهد داشت. این مایه گوشتی را به مدت یک ساعت داخل یخچال قرار بدهید تا استراحت کند.

بعد از گذشت یک ساعت در یک تابه مقداری روغن بریزید و خوب که داغ شد نوبت این است که کباب‌ها را به شکل دلخواه حالت بدهید و در روغن سرخ کنید.

طرز تهیه سس:

سس مایونز را به همراه سس دیپ سالسا، سس خردل، سس کچاپ، آبلیمو، پول بیبر و نمک خوب مخلوط کنید. یک سس معرکه پیش روی شماست. کباب‌ها که از هر دو طرف سرخ شدند وقت سرو رسیده است. آنها را داخل ظرف مخصوص بچنید و از دورچینی که با پیاز و سماق حاضر کردید اطرافش بگذارید و سس را هم داخل یک ظرف کوچکتر بریزید و به به! این کباب در دل و جان شما ریشه خواهد کرد! نوش جان.

نکته: برای اینکه کباب شما خشک نشود حتما از ترکیب سینه و ران استفاده کنید!

نظرات
پربازدیدترین خبرها