راهنماتو- «ادویه سالاد از مواد اصلی سالاد مهمتره! میدونی؟»
برای اینکه یک سالاد خوشمزه و دلچسب داشته باشید فقط مهم نیست که کاهو و بروکلی و گوجه و خیار در آن بریزید، طعم دهنده اصلی در سالاد سس و ادویهای است که در آن به کار میبرید.
به گزارش راهنماتو، ادویههای آماده سالاد در فروشگاهها موجود است. هر کدام در یک شکل و ترکیب، ممکن است خیلی هم خوشبو و خوش طعم باشند اما اگر دوست دارید در عرض 5 دقیقه برای خودتان ادویه سالاد درست کنید و دیگر هزینه اضافی هم نپردازید این مقاله را تا انتها بخوانید! احسنت بر شما!
مواد لازم:
ماده غذایی | مقدار |
---|---|
فلفل سیاه |
یک قاشق غذاخوری |
تخم گشنیز |
2 قاشق غذاخوری |
نعناع خشک |
3 قاشق غذاخوری |
پودر آویشن |
یک قاشق غذاخوری |
پودر سیر |
یک قاشق غذاخوری |
نمک |
½ قاشق چایخوری |
کنجد |
2 قاشق غذاخوری |
طرز تهیه:
بهتر است فلفل سیاه و تخم گشنیز را همیشه به صورت پودر نشده بگیرید و خودتان آن را آسیاب کنید. چون عطر آن ماندگارتر خواهد شد. دانه فلفل و تخم گشنیز را به هر وسیلهای که برایتان ممکن است تبدیل به پودر کنید و با بقیه مواد در یک ظرف شیشهای دردار مخلوط کنید. ادویه شما به سادگی آماده شد فقط کافی است هربار که سالاد درست میکنید مقداری از آن را با روغن زیتون و آب لیمو یا نارنج ترکیب کنید و روی سالاد بریزید. به به، از طعم بی نظیر و عطر فوقالعادهی آن هرچه بگویم کم است. هرچه سریعتر دست به کار شوید! این ادویه شما را صدا میزند!