راهنماتو- «کوکو خودش دم دستیترین غذای ممکنه، حالا این کوکو از همه کوکوهام سادهتره!»
کوکوها دنیای خودشان را دارند! ساده و بی ریا، بدون مواد خاص و دور از دست آماده میشوند و چنان بر دل مینشینند که حد ندارد! در وعده ناهار و شام، در پیک نیک و سفر، در دورهمی و مهمانی همیشه به کار میآیند و باری از روی دوش ما برمیدارند! به افتخار تمام کوکوها یک کف مرتب بزنید!
به گزارش راهنماتو، این کوکو را در اولین فرصت درست کنید و بدانید که قطعا دوستش خواهید داشت.
مواد لازم:
ماده غذایی | مقدار |
---|---|
سیب زمینی آب پز |
5 عدد |
شوید تازه خرد شده |
2 قاشق غذاخوری |
گشنیز تازه خرد شده |
2 قاشق غذاخوری |
پیاز |
یک عدد |
تخم مرغ |
یک عدد |
نمک و فلفل سیاه |
به میزان لازم |
پودر تخم گشنیز |
یک قاشق چایخوری |
پاپریکا |
یک قاشق چایخوری |
پودر انبه |
یک قاشق چایخوری |
پودر سیر |
یک قاشق چایخوری |
مواد لازم برای سس:
ماده غذایی | مقدار |
---|---|
ماست |
2 قاشق غذاخوری |
شوید تازه ریز خرد شده |
2 قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه |
به میزان لازم |
آب لیمو ترش |
یک قاشق چایخوری |
طرز تهیه:
سیب زمینیها را به هر روشی که دوست دارید بپزید. وقتی پخته شد آنها را با پوره کن، یا با رنده حسابی له کنید. پیاز را بشویید و پوست بگیرید و خیلی ریز خرد کنید و به سیب زمینیها اضافه کنید. شوید و گشنیز را هم بعد از اینکه خوب پاک کرده و شستید ریز خرد کنید و به بقیه مواد اضافه کرده و هم بزنید. ادویهها را هم به میان بیاورید و خوب ورز بدهید.
در یک کاسه یا بشقاب گود تخم مرغ را شکسته و به همراه نمک و فلفل سیاه خوب هم بزنید تا از لختگی در بیاید.
ماهیتابه را از روغن سرخ کردنی پر کنید و وقتی خوب داغ شد از مایه کوکو بردارید و در دستتان به هر شکلی که دوست دارید حالت بدهید و در تخم مرغ بزنید. حالا کوکوی تخم مرغی شده را در روغن سرخ کنید. همه کوکوها را به همین شیوه سرخ کنید و آماده کنار بگذارید.
طرز تهیه سس:
ماست را به همراه شوید تازه خرد شده و نمک و فلفل سیاه و آب لیمو ترش حسابی ترکیب کنید و در ظرف مخصوص سس بریزید.
کوکوی شما آماده میل کردن است آن را با هر نانی که دوست دارید نوش جان کنید.