نمناک نوشت: یک ماکارونی جا افتاده و خوشمزه تبدیل به یک وعده غذایی لذیذ می شود که هم سریع و هچنین آسان نیز پخت می شود.
مواد مورد نیاز برای درست کردن ماکارونیپ
طرز تهیه ماکارونی ساده و لذیذ
مرحله اول: تفت دادن چرخکرده و پیاز سرخ شده
ابتدا تابه ای را روی حرارت ملایم قرار دهید و داخل آن کمی روغن بریزید تا داغ شود. سپس گوشت چرخ کرده را به همراه پیاز سرخ شده داخل روغن تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند و کمی سرخ شود.
مرحله دوم: اضافه کردن رب گوجه فرنگی
بعد رب گوجه فرنگی را به همراه زردچوبه به گوشت سرخ شده اضافه کنید و کمی تفت دهید تا رب رنگ بگیرد.
مواد را با هم مخلوط کنید.
مرحله سوم: اضافه کردن ادویه و آبلیمو
سپس به مخلوط گوشت ، نمک ، فلفل و آبلیمو اضافه کنید و با نصف استکان آب بگذارید تا گوشت بپزد و آب آن کاملا جذب شود.
مرحله چهارم: پخت ماکارونی
در این فاصله قابلمه بزرگی را تا نیمه پر از آب کنید و روی حرارت قرار دهید تا بجوش بیاید.
بعد از به جوش آمدن آب ، 2 قاشق نمک و روغن داخل آب جوش بریزید و بعد ماکارونی را اضافه کنید.
بعد از 5 الی 7 دقیقه که مغز ماکارونی پخت آن را آبکش کنید و مقداری آب ولرم روی آن بریزید تا لیزی آن کاملا گرفته شود و ماکارونی ها بهم نچسبند.
مرحله پنجم: ته دیگ
داخل قابلمه مناسبی مقداری روغن بریزید و ته دیگ مورد نظرتان را در کف قابلمه بچینید.
مرحله ششم: قاطی کردن مخلوط گوشت و ماکارونی
بعد یک ردیف از ماکارونی و یک ردیف از مایه گوشت را به ترتیب داخل قابلمه بریزید تا پر شود.در قابلمه را ببندید و اگر احتیاج بود روی آن دم کنی بگذارید.
مرحله هفتم: دم کشیدن ماکارونی
حرارت را کمی رو به متوسط کنید تا بخار ماکارونی بالا بیاید.
سپس حرارت را کم ،کم کنید تا به مدت 40 تا 45 دقیقه ماکارونی دم بکشد.
ماکارونی پخته شده را بدون دم کردن و مخلوط کردن با گوشت ،جداگانه هم میتوانید سرو کنید.