راهنماتو- «توسکان همین ایتالیای خودمونه! مرغاش هم مثل پاستاهاش حرف نداره!»
ایتالیا را به غیر از برج کج پیزا و شهر ونیز به چه میشناسید؟! آیا با شنیدن اسم آن یاد پاستا و پیتزا نمیافتید؟! انکار نکنید که واقعا غیرقابل باور است! هر مدل پاستایی برای ما یادآور ایتالیا و آشپزی بی بدیل آن است! مرغ توسکانی هم یکی از آنهایی است که اگر یک بار درست کنید و با لذت بخورید برای همیشه به لیست غذاهای ماهانه و شاید هفتگیتان اضافه شود! در این حد خوب؟! بله خیلی بیشتر از این حد!
به گزارش راهنماتو، حالا گمان نکنید چون این غذا ذاتی ایتالیایی دارد مواد آن هم خاص و عجیب و غریب است! نه، خیالتان راحت باشد که با یک غذای ساده روبه رو هستید و سرعت پخت آن هم بالاست! پس دست به کار شوید که وقت برای امتحان کردن خوشمزهها تنگ است!
مواد لازم:
سینه مرغ بدون پوست و استخوان |
۵۰۰ گرم |
روغن زیتون |
یک قاشق غذا خوری |
کره |
۲ قاشق غذا خوری |
قارچ برش خورده |
۲۵۰ گرم |
آرد سفید |
۱ قاشق غذا خوری |
سیر خرد شده |
یک و نیم قاشق چای خوری |
آب مرغ |
نصف لیوان |
خامه یا مخلوط شیر و خامه |
سه چهارم لیوان |
پنیر پارمسان رنده شده |
یک چهارم لیوان |
بی بی اسفناج یا اسفناج خرد شده |
یک لیوان |
گوجه فرنگی خشک خرد شده |
یک لیوان |
جعفری خرد شده |
۱ قاشق غذا خوری |
نمک و فلفل سیاه و ادویه دلخواه |
به مقدار لازم |
طرز تهیه:
سینه مرغ را با برشهای باریک و نازک آماده کنید. در یک کاسه گود با مقداری نمک، فلفل سیاه و هر نوع ادویهای که دوست دارید آنها را مزهدار کنید. در یک تابه روغن بریزید و وقتی کمی داغ شد سینههای نواری شده را داخل آن ریخته و تفت بدهید. سینه مرغ به خودی خود زود میپزد و وقتی به این حالت برش بخورد خیلی سریعتر حاضر خواهد شد. 4-5 دقیقه زمان کافی است!
مرغهای پخته شده را در یک ظرفی قرار داده و کنار بگذارید. بهتر است در آن را ببندید یا با فویل روی آن پوشش ایجاد کنید که سرد و خشک نشوند.
در تابه مقداری کره بریزید و با حرارت ملایم اجازه بدهید ذوب شود. قارچهایی را که شستید و برش زدید توی تابه قرار داده و اجازه بدهید با حرارت بالا تفت بخورد. برای تفت دادن قارچ همیشه حرارت را بالا ببرید تا قارچ آب نیندازد. بعد از گذشت 5-6 دقیقه سیرهای له شده را اضافه کنید و چند ثانیهای آنها را هم تفت بدهید تا عطرشان آشپزخانه را پر کند! نوبت به آرد میرسد آن را هم به صحنه بیاورید و در کنار قارچ و سیر تفت بدهید تا بوی خامیاش گرفته شود. حالا آب مرغ را کم کم به این مواد اضافه کنید و همزمان هم بزنید تا آرد گلوله نشود. وقتی که آب مرغ شروع به جوشیدن کرد نمک و ادویه را داخل آن بریزید. خامه و پنیر پارمسان را هم داخل آن ریخته و خوب ترکیب کنید. بهتر است اول مقداری از آب مرغ را با خامه مخلوط کنید و وقتی خامه کمی رقیق شد آن را به بقیه مواد بیفزایید که باعث بریده شدن خامه نشود.
دیگر به لحظات پایانی آماده شدن غذای خوشمزه ایتالیاییمان نزدیک میشویم! نوبت به اسفناج میرسد. آن را به همراه گوجههای خشک داخل تابه بریزید و کمی که با هم معاشرت کردند و طعمها در هم ادغام شدند مرغهای پخته شده را هم اضافه کنید. چند دقیقه که مرغ در این سس بماند کافی است و غذای ویژهی ما حاضر است.
اگر دوست دارید آن را با مقداری پوره سیب زمینی سرو کنید که بسیار جذاب و خوشمزه خواهد شد و ترکیب پروتئین و کربوهیدرات را هم به خوبی رعایت کردهاید. نوش جان
نکته:
میتوانید مرغها را بدون اینکه برش بزنید به صورت سینه درسته استفاده کنید! این قسمت کاملا سلیقهای است!