کیمچی اصل کره‌ای رو به راحتی تو خونه درست کن!

کیمچی یک نوع ترشی مخصوص کره‌ای‌هاست که از طرفداران زیادی در آن کشور برخوردار است و هر کره‌ای را در هر کجای دنیا ببینید از عشقش به این ترشی دم می‌زند!

شناسه خبر: ۳۹۶۵۵۵
کیمچی اصل کره‌ای رو به راحتی تو خونه درست کن!

راهنماتو- «یه بار بخوری عاشقش می‌شی! شک نکن!»

کیمچی یک نوع ترشی مخصوص کره‌ای‌هاست که از طرفداران زیادی در آن کشور برخوردار است و هر کره‌ای را در هر کجای دنیا ببینید از عشقش به این ترشی دم می‌زند! ظاهر آن بسیار جذاب است و دل هر کسی را ممکن است ببرد! اگر شما هم قصد امتحان کردن داشته باشید و مقداری از آن را میل کنید به خیل عظیم هوادارانش خواهید پیوست!

به گزارش راهنماتو، شاید با خودتان بگویید این ترشی را از کجا بخرید؟! لازم نیست آن را بخرید! راهنماتو به راحتی دستور تهیه آن را در خدمت شما می‌گذارد. این ترشی برخلاف ترشی‌هایی که ما درست می‌کنیم نیاز به ماندن ندارد و بعد از تهیه می‌توانید میل کنید البته هرچقدر که زمان بیشتری بماند خوشمزه‌تر خواهد شد!

مواد لازم:

ماده غذایی مقدار
کاهو چینی

یک کیلوگرم

نمک

نصف پیمانه

آب

200 میلی لیتر

پیاز متوسط

¼ عدد

گلابی متوسط

¼ عدد

سیب متوسط

¼ عدد

سیر

30 گرم

زنجبیل

10 گرم

برنج پخته

2 قاشق غذاخوری

میگو

2 قاشق غذاخوری

سس ماهی

3 قاشق غذاخوری

شکر

یک قاشق غذاخوری

پودر فلفل قرمز

60 گرم

تره یا پیازچه

70 گرم

کیمچی

طرز تهیه:

در ابتدا کاهو را به صورت طولی برش بزنید. انتهای آن را جدا کنید و کاهوها را خرد کنید. اندازه برش کاهوها نه خیلی درشت باشد و نه خیلی ریز! این نکته را درنظر بگیرید و رعایت کنید. بعد از برش زدن کاهوها آنها را در ظرف بزرگی بشویید و آبکش کنید و اجازه بدهید آب آنها خالی شود.

در یک ظرف بزرگ مقداری کاهو بریزید و لابه لای آن نمک بپاشید. این کار را به صورت لایه لایه انجام بدهید. در انتها یک ظرف سنگین روی کاهوها قرار بدهید و بگذارید برای حدود 1 ساعت به همین حالت باقی بماند. بعد از طی این زمان کاهوها را باز هم بشویید تا نمک‌ها از آن جدا شوند و بعد آبکش کرده و کنار بگذارید.

قرار است پایه اصلی کیمچی که سس آن است آماده کنید.

پیاز، سیب، گلابی، سیر، زنجبیل، برنج پخته، میگو، سس ماهی و نمک را در مخلوط کن بریزید و حسابی آنها را ترکیب کنید تا نرم و یکدست بشوند. حالا به آنها پودر فلفل قرمز و شکر را هم اضافه کنید و مجدد هم بزنید. کاهوهای شسته شده و آب گرفته را در یک ظرف بریزید و سسی که آماده شد را به آن اضافه کنید. تره یا پیازچه را هم به ابعاد بزرگتری خرد کنید و به مواد ترشی بیفزایید و همه را مخلوط کرده تا سس به تمام قسمت‌ها به صورت یکسان برسد.

کیمچی شما حاضر است. آن را در ظرف‌های دردار شیشه‌ای بریزید و به یخچال منتقل کنید.

نکته‌های لازم:

اگر میگو ندارید مشکلی نیست می‌توانید از نمک بیشتری به جای آن استفاده کنید! نقش میگویی که در این ترشی حاضر است بیشتر به دلیل شوری نوع میگوست!

اگر مزه تند شما را اذیت می‌کند از پودر فلفل قرمز کمتری استفاده کنید.

نظرات
پربازدیدترین خبرها