خورش کوفته ریزه یه غذای خیلی مقوی و مناسب برای سحرهای ماه رمضان!

خورش کوفته ریزه هم یک اصل و نسب شمالی دارد. برای مهمانی‌ها و همینطور بقیه اوقات که ذهنتان از غذاهای تکراری پر شده است گزینه‌ی فوق‌العاده‌ای است.

شناسه خبر: ۳۹۸۲۲۳
خورش کوفته ریزه یه غذای خیلی مقوی و مناسب برای سحرهای ماه رمضان!

راهنماتو- «بعضی غذاهارو باید بلد باشی برای وقتایی که کمه! مثل همین!»

گوشت چرخکرده برای غذاهایی که فوری می‌خواهید تهیه کنید بسیار کاربردی و موثر عمل می‌کنند. تنوع غذاهایی هم که می‌توانید بپزید بسیار زیادتر از گوشت لخم است. پس همیشه گوشت چرخکرده را به گوشت خورشی ترجیح بدهید!

به گزارش راهنماتو، خورش کوفته ریزه هم یک اصل و نسب شمالی دارد. برای مهمانی‌ها و همینطور بقیه اوقات که ذهنتان از غذاهای تکراری پر شده است گزینه‌ی فوق‌العاده‌ای است. یک بار آن را درست کنید تا به عمق این باور برسید!

مواد لازم:

ماده غذایی مقدار
گوشت چرخکرده

300 گرم

آرد سوخاری

یک قاشق غذاخوری

پیاز

2 عدد

روغن

به میزان لازم

آب

یک لیوان

رب گوجه فرنگی

یک قاشق غذاخوری

گوجه فرنگی

3 عدد

سیب زمینی

یک عدد

نمک، فلفل سیاه و زردچوبه

به میزان لازم

گشنیز خرد شده

برای تزیین

طرز تهیه:

این غذا را هم می‌توانید با برنج سرو کنید و هم با نان آن را میل کنید. میزان موادی که آمده است برای 4 نفر کاملا مناسب است و اگر شما برای تعداد کمتر یا بیشتری قصد تهیه دارد به همین نسبت اندازه‌ها را کم یا زیاد کنید.

یکی از پیازها را بشویید و پوست بگیرید و ریز رنده کنید. گوشت چرخکرده را به همراه آرد سوخاری، پیاز رنده شده، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه در ظرفی بریزید و آن را حسابی ورز بدهید تا بافتی یکسان، منسجم و چسبنده ایجاد شود. هرچقدر در ورز دادن آن همت بیشتری داشته باشید کوفته‌های شما جذابتر خواهند شد! بعد از ورز دادن مواد گوشتی را به مدت نیم ساعت در یخچال بگذارید تا برای کوفته شدن آماده بشوند!

بعد از طی این مدت کوفته‌ها را آماده کنید. به اندازه یک گردوی کوچک از مواد برداشته و در کف دستتان آنها را گرد کنید و در یک سینی یا ظرفی همه را بچینید. وقتی کوفته‌ها آماده شد در یک تابه حاوی روغن که خوب هم داغ شده است تمام کوفته‌ها را از همه جهت سرخ کنید.

پیاز دوم را بشویید، پوست بگیرید و نگینی خرد کنید. در تابه‌ای دیگر مقداری روغن بریزید و وقتی کمی داغ شد پیازهای نگینی را داخل آن ریخته و تفت بدهید. پیازها که سبک شدند گوجه‌ فرنگی‌ها را بشویید و رنده کنید و در کنار پیازها سرخ کنید تا آب گوجه‌ها کشیده بشود. مقداری نمک و فلفل سیاه هم با گوجه‌ها ترکیب کنید و وقتی عطر فلفل بلند شد رب گوجه فرنگی را هم بازی بدهید! 2-3 دقیقه که رب تفت بخورد کافی است. قصد ما این است که رنگ رب به خوبی باز شود و بوی خامی از آن گرفته شود. حالا وقت اضافه کردن آب شده است. یک لیوان آب را داخل تابه بریزید و وقتی که جوش آمد کوفته‌های سرخ شده را به آن اضافه کنید و در تابه را بگذارید. حرارت گاز را هم کم کرده تا خورش شما با ملایمت بپزد و جا بیفتد.

برای سرو این خورش مقداری گشنیز خرد شده روی آن بریزید.

سیب زمینی را بشویید و پوست بگیرید و خلالی یا نگینی خرد کنید و در یک تابه حاوی روغن سرخ کنید و در ظرف سرو آنها را کنار کوفته ریزه‌ها قرار بدهید.

چند نکته:

به جای استفاده از آرد سوخاری، آرد نخودچی را هم می‌توانید در مایه گوشتی بریزید.

استفاده از پودر سیر یا سیر له شده هم بنابه علاقمندی شما طعم خوبی به غذا خواهد داد.

نظرات
پربازدیدترین خبرها