راهنماتو- «مهمونی دادن که فقط به غذا نیست! دسر هم بلد باش!»
قرار دادن دسر بر سر میز ناهار و شام به عنوان پذیرایی از مهمانان هم جلوهی زیادی دارد و هم اینکه هنر شما را نشان میدهد.
به گزارش راهنماتو، ژله، کرم کارامل و انواع دیگر دسر از این قبیل تکراری شدهاند و هرکسی آنها را درست میکند. اگر شما هم دوست دارید که میز تک و دلربایی بچینید و کدبانوگریتان را به رخ همه بکشید این دسر را درست کنید تا همه انگشت به دهان از طعم آن بمانند! کار خاصی هم ندارد.
مواد لازم:
ماده غذایی | مقدار |
---|---|
آب لیمو تازه |
۱/۲ پیمانه |
پوست لیمو رنده شده |
۲ قاشق غذاخوری |
شکر |
۳/۴ پیمانه |
تخم مرغ |
۳ عدد |
نشاسته ذرت |
۲ قاشق غذاخوری |
کره |
۲۵ گرم |
نمک |
یک قاشق چایخوری |
وانیل |
یک قاشق چایخوری |
خامه |
۱ پیمانه |
زرده تخم مرغ |
۳ عدد |
روغن |
برای چرب کردن قالبها |
طرز تهیه:
یک قابلمه کوچک روی گاز بگذارید آب لیمو، رنده پوست لیمو، شکر، تخم مرغ، نشاسته ذرت، کره، نمک و وانیل را داخل آن بریزید و با قاشق یا هم زن ترکیب کنید. همانطور که هم میزنید حرارت گاز را هم روی ملایم قرار بدهید. این مواد نباید به مرحله جوش برسند فقط در حد مخلوط و گرم شدن کافی است.
در ظرفی دیگر زردههای تخم مرغ را با خامه مخلوط کنید تا یکدست بشوند و بعد این ماده را به بقیه مواد داخل قابلمه اضافه کنید و خوب هم بزنید تا بافت آن یکدست بشود.
قالبهایی که دارید و انتخاب کردید را کمی چرب کنید. این چرب کردن برای این است که ترافلها به راحتی از آنها جدا شوند. پس خیلی هم چرب نشود!
از مواد ترافل داخل قالبها بریزید و دستکم به مدت 4 ساعت در یخچال بگذارید تا خودش را حسابی ببندد و سفت شود.
وقتی این مرحله هم طی شد و ترافلها آماده شدند برای سرو آنها را از قالب دربیاورید. روی آن را میتوانید با پودر پسته یا نارگیل یا هرچیزی که دوست دارید تزیین بفرمایید.
این دسر از ژله هم سادهتر درست میشود ولی تنوع شکل و مزه آن خیلی زیاد است. نوش جان