(ویدئو) طرز تهیه یک کیک اسفنجی ساده و خونگی +آموزش مرحله به مرحله و راز پف کردن کیک

در این مطلب با راهنماتو همراه باشید تا یک دستور العمل سریع و آسان برای تهیه یک کیک اسفنجی ساده همراه با نکات طلایی پف کردنش را به شما آموزش دهیم.

شناسه خبر: ۳۹۷۶۰۹
(ویدئو) طرز تهیه یک کیک اسفنجی ساده و خونگی +آموزش مرحله به مرحله و راز پف کردن کیک

راهنماتو- کیک های اسفنجی یکی از ساده ترین کیک های خانگی هستند که بدون کمترین زحمت و در کمترین زمان ممکن آماده می شوند. البته سادگی را به پای بی مزگی نگذارید، چون طعم شیرینی وخوشمزه این کیک را نمی توان با آسان تهیه شدنش قضاوت کرد. همچنین اگر کیک را با میوه، خامه، کاکائو و مربا سرو کنید، ظاهر و طعم کیک تغییر کرده و مزه بی نظیرتری را تجربه خواهید کرد. در این مطلب با راهنماتو همراه باشید تا یک دستور العمل سریع و آسان برای تهیه یک کیک اسفنجی ساده همراه با نکات طلایی پف کردنش را به شما آموزش دهیم.

زمان آماده سازی (فر): 30-40 دقیقه

زمان پخت کیک: 30-35 دقیقه

کل زمان آماده سازی کیک: 60-75 دقیقه

مواد را آماده کنید

1

قبل از شروع، همه چیز را آماده کنید. کیک‌های اسفنجی کیک‌هایی هستند که به زمان حساس هستند، بنابراین اگر نمی‌خواهید وسط کار مواد را اندازه بگیرید یا در حالی که در وسط مخلوط کردن هستید، صبر کنید تا فر گرم شود، همه مواد را اندازه بگیرید و قبل از شروع آنها را در یک جای مشخص نگه دارید.

قبل از شروع، بیکینگ پودر را داخل آرد الک کنید. فر را هم با دمای 375 درجه فارنهایت (190 درجه سانتیگراد) گرم کنید.

مرحله اول

قبل از شروع ظرف کیک را با کره چرب کنید. به عنوان جایگزین کره یا اسپری روغن پخت و پز، از کاغذ روغنی استفاده کنید. کاغذ روغنی یک کاغذ مقاوم در برابر چربی و رطوبت است. هنگام استفاده از کاغذ روغنی، نیازی به کره یا اسپری پخت و پز نیست زیرا کیک، کلوچه یا سایر محصولات پخته شده به ظرف نمی چسبند. همچنین به تمیز کردن ظرف‌تان هم کمک می کند، زیرا خمیر باقیمانده ای برای شستن نخواهید داشت. اگر از کاغذ روغنی استفاده می کنید، یک تکه کاغذ را به شکل و اندازه کف تابه ببرید. همچنین می توانید کناره های تابه را با کاغذ بپوشانید یا از اسپری پخت و پز یا کره استفاده کنید.

مرحله دوم

سپس تخم مرغ ها را در کاسه همزن بشکنید و با استفاده از همزن برقی(می توانید از همزن دستی هم استفاده کنید) خوب هم بزنید. تخم‌مرغ‌ها را 30 دقیقه قبل از شروع از یخچال خارج کنید و در دمای اتاق نگه دارید. آنها را بیش از 30 دقیقه بیرون از یخچال نگذارید.

مرحله سوم

پس از هم زدن تخم مرغ، شکر را اضافه کنید و با همزن خوب هم بزنید تا به رنگ زرد کمرنگ و کرمی درآید.

مرحله ششم

آب سرد را اضافه کنید و به مخلوط کردن ادامه دهید. سپس آرد را به آرامی داخل مخلوط الک کنید و خمیر را هم بزنید تا یکدست شود.

مرحله هفتم

الک کردن آرد یک کیک مطبوع را می سازد، کاری که برای تهیه یک کیک اسفنجی واقعا لازم است. پس وقتی شروع به اضافه کردن آرد می کنید، آرد را همانطور که اندازه می‌گیرید الک کنید. بکینگ پودر را هم پس از اضافه کردن آرد، بلافاصله به مواد اضافه کنید.

توجه داشته باشید که زمانی که آرد و دیگر مواد یکدست شدند، دیگر نیاز نیست مواد را مخلوط کنیم، چون این کار علاوه بر اینکه باعث می شود پف تخم مرغ ها بخوابد، باعث می شود که خاصیت بکینگ پودر نیز از بین برود و کیک به خوبی پف نکند.

مرحله هشتم

سپس تمام مواد مخلوط شده را در قالب کیک بریزید. می توانید از قالب گرد، یا هر نوع قالب مناسب فر استفاده کنید. در دمای 375 درجه فارنهایت به مدت 30 تا 35 دقیقه بپزید.

9

مراقب زمان پخت کیک باشد چون ممکن است درجه پخت هر فر با فر دیگر متفاوت باشد، بنابراین با نزدیک شدن به دقیقه 30، باید تماشای کیک را شروع کنید تا زحمت شما از بین نرود. برای چک کردن بهتر آن می‌توانید با لمس ملایم انگشت خود بررسی کنید که کیک درست شده است یا خیر. اگر هنوز هم مطمئن نیستید، یک خلال دندان یا چنگال را در مرکز کیک قرار دهید. اگر کیک پخته باشد، کار تمام است.

10

مرحله آخر

بگذارید خنک شود

بعد از خارج کردن کیک از فر، اجازه دهید 15 تا 20 دقیقه خنک شود سپس آن را از قالب خارج کنید. اگر از کره یا اسپری روی ماهیتابه استفاده کردید، لبه های آن را با چاقو شل کنید، سپس کیک را برگردانید و در ظرف سرو قرار دهید.

نظرات
پربازدیدترین خبرها