راهنماتو- نان سرخ شده یک محصول سرخپوستی ناواهو است که در سراسر جنوب غربی آمریکا محبوب است. این غذای سرخشده و ترد را میتوان به تنهایی میل کرد و یا با اضافه کردن مواد تاکو، آن را به یک غذای مکزیکی تبدیل کرد. در کل نان سرخ شده یک غذای خوشمزه و وعده کامل است که ترکیبات ساده و طرز تهیه راحتی دارد و مهم ترین نکته این است که برای تهیه آن نیازی به فر نیست و با کمک یک تابه می توانید آن را تهیه و میل کنید. در ادامه راهنماتو طرز تهیه نان سرخ شده و همچنین مواد لازم برای تهیه یک تاکوی سنتی را به شما آموزش می دهد.
درست کردن خمیر
مواد را مخلوط کنید
ابتدا آرد، بکینگ پودر، پودر شیر و نمک را در یک کاسه بزرگ بریزید. از یک همزن استفاده کنید تا کاملاً آنها را با هم ترکیب کنید و بعد یک چاله در مرکز مخلوط ایجاد کنید.
سپس آب گرم را اضافه کنید. سعی کنید آب گرم را داخل چاله ای که ایجاد کرده ای، بریزید.
از یک قاشق چوبی برای مخلوط کردن مواد استفاده کنید تا خمیر مرطوب و چسبناکی به دست آید. در صورت تمایل می توانید به جای قاشق از دستان خود استفاده کنید. خمیر را به آرامی مخلوط کنید.
توجه داشته باشید که بیش از حد مخلوط کردن مواد باعث می شود نان سرخ شده سفت شود.
وقتی مواد مخلوط شد، آن را به شکل گلوله درآورید و در یک کاسه چرب شده قرار دهید. یک سلفون روی کاسه بکشید و آن را در جای نسبتا گرم و خشک قرار دهید تا خمیر به مدت 10 دقیقه استراحت کند.
نیازی نیست خمیر بیشتر از 10 دقیقه بماند و باید ظرف یکی دو ساعت سرخ شود. نان سرخ شده اگر یک شب بماند طعم خوبی نخواهد داشت.
سپس خمیر را به قطعات کوچک تقسیم کرده و مجددا به شکل توپ در آورید. توپ ها را با پاشنه دست صاف کنید تا نان های سرخ شده به اندازه تورتیلا باشند.
در صورت تمایل، می توانید کل توپ خمیر را صاف کنید و از یک کاتر یا چاقو برای برش تکه های خمیر استفاده کنید.
در حین کار، تکه های خمیر را روی یک بشقاب قرار دهید و یک پارچه تمیز یا ظرف را روی آنها قرار دهید تا از خشک شدن آنها جلوگیری شود.
سرخ کردن نان ها
مقدار قابل توجهی از کره یا روغن نباتی را در یک ماهیتابه بریزید. شما به مقدار کافی روغن نیاز دارید تا حدی که تابه حدود 1 اینچ (2.5 سانتی متر) بالا بیاید. اگر کره دارید آن را روی حرارت متوسط رو به بالا ذوب کنید. روغن یا کره باید با دمای 350 درجه فارنهایت (177 درجه سانتیگراد) گرم شود.
از داغ بودن روغن مطمئن شوید. برای این کار، یک تکه کوچک از خمیر را در تابه قرار دهید تا ببینید به اندازه کافی داغ است یا خیر. نان باید دم بکشد و بلافاصله شروع به حباب زدن کند.
سپس تکه های خمیر را داخل تابه قرار دهید. اطمینان حاصل کنید که هیچ کدام از آنها روی هم قرار نگرفته باشند، در غیر این صورت خمیر به طور یکنواخت سرخ نمی شود.
هر طرف را به مدت 2 تا 4 دقیقه سرخ کنید. وقتی طرف اول ترد و طلایی شد، با انبر آشپزی نان را برگردانید و طرف دیگر را هم سرخ کنید.
در آخر هم نان را به یک بشقاب که با دستمال کاغذی پوشیده شده، منتقل کنید. دستمال ها روغن اضافی را به جذب می کنند.
سرو نان سرخ شده
نان بلافاصله سرو کنید. نان سرخ شده در حالی که هنوز داغ است طعمی جذاب و خوشمزه دارد. پس سعی کنید پس از انتقال نان ها به بشقاب آن را میل کنید و یا روی آن را با یکی از مواد زیر بپوشانید:
عسل و کره مخلوط شده
شکر پودر شده
دارچین
تاکوی ناواهو درست کنید
اگر احساس گشنگی می کنید، از نان سرخ شده خود برای تهیه یک غذای سنتی و سیر کننده استفاده کنید. نان سرخ شده را با مقداری یا همه مواد تاکو که در ادامه آمده، پر کنید:
گوشت چرخ کرده
کاهو خرد شده
گوجه های خرد شده
پیاز خرد شده
لوبیا چیتی
خامه ترش
شیلی سبز
سالسا