اگه دنبال یه خورش خوشمزه و متفاوتی، خورش ریحان درست کن!

خورش ریحان، یک خورش خوشمزه و معطر شمالی است که با طعم و بوی بی نظیر ریحان، طراوت و تازگی بهار را به سفره شما می آورد.

شناسه خبر: ۳۹۹۴۵۸
اگه دنبال یه خورش خوشمزه و متفاوتی، خورش ریحان درست کن!

بیتوته نوشت؛ خورش ریحان، یک خورش اصیل شمالی با طعمی بی نظیر و عطری دل انگیز است که به دلیل استفاده از سبزی های معطر، محبوبیت زیادی در بین ایرانیان دارد. این خورش خوشمزه را می توان با گوشت گوسفند، مرغ و یا حتی به صورت خورشت سبزیجات بدون گوشت تهیه کرد.

خورش ریحان، یک خورش خوشمزه و معطر شمالی است که با طعم و بوی بی نظیر ریحان، طراوت و تازگی بهار را به سفره شما می آورد. این خورش به دلیل پخت آسان و مواد اولیه ساده، محبوبیت زیادی پیدا کرده و می تواند به عنوان یک غذای کامل و مغذی برای وعده های ناهار یا شام سرو شود.

مواد لازم خورش ریحان :

گوشت گوسفندی

300 گرم

پیاز

1 عدد

رب نارنج

1 قاشق غذاخوری

ریحان

300 گرم

گشنیز و جعفری

400 گرم

تره

100 گرم

نعناع

100 گرم

برنج

4 پیمانه

زعفران دم کرده

2 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سیاه

به مقدار لازم

زردچوبه و روغن

به مقدار لازم

طرز تهیه خورش ریحان :

برای پخت خورش ریحان خوشمزه ابتدا پیاز را نگینی خرد کنید و با کمی روغن تفت دهید و کنار بگذارید. سپس کمی روغن حیوانی در قابلمه بریزید و گوشت های تکه ای را در روغن حیوان تفت دهید تا رنگ آنها تغییر کند.

فلفل و زردچوبه و پیاز داغ را به گوشت اضافه کنید و مخلوط کنید.

به مقدار کافی آب به قابلمه اضافه کنید و حدود 2-3 ساعت اجازه دهید گوشت روی حرارت ملایم بپزد.

سبزی خورش ریحان را خرد کنید.

تابه را روی حرارت بگذارید تا داغ شود و سپس سبزی ها را تفت دهید تا آب آن ها کشیده شود. کمی روغن به سبزی ها اضافه کرده و آن ها را سرخ کنید.

نمک و رب نارنج را اضافه کرده و مخلوط کنید.

سبزی را به قابلمه اضافه کنید و صبر کنید خورش جا بیفتد و روغن بیندازد.

برنج را که از شب قبل در آب نمک خیسانده اید را در قابلمه ای مناسب با زعفران بپزید و با خورش ریحان میل کنید.

نکاتی برای تهیه خورش ریحان :

  • این غذا را می توانید با گوشت مرغ نیز تهیه کنید. به این صورت که از تکه های درشت مرغ استفاده کنید.
  • می توانید از آبغوره یا آب نارنج به جای رب نارنج استفاده کنید.
  • برای عطر و طعم قوی تر، می توانید از کمی پودر سیر و پودر لیمو عمانی در خورش استفاده کنید.
  • اگر خورش خیلی غلیظ شد، می توانید کمی آب جوش به آن اضافه کنید.
نظرات
پربازدیدترین خبرها