راهنماتو- «صبحانه باید متنوع باشه! اینو ببین مثلا! دوست داری ناهار و شام هم بخوری!»
صبحانههایی که در کافهها سرو میشوند شاید خیلی خاص باشند اما درست کردن آنها اصلا سخت نیست و هرکسی از عهده پختن آنها برمیآید.
به گزارش راهنماتو، شما هم اگر اراده کنید و یک بار این صبحانه بی نظیر را آماده کنید متوجه میشوید که چقدر روزها صبحانههای تکراری با طعمهای معمولی خوردهاید درحالی که میتوانستید با همان موادی که در اختیار دارید مزهای جدید را به خانه تان دعوت کنید. حالا هم دیر نشده، در اولین فرصت این صبحانه را آماده کرده و نوش جان بفرمایید!
مواد لازم:
ماده غذایی | مقدار |
---|---|
نان تست |
6 عدد |
شیر |
یک و نیم لیوان |
نشاسته ذرت |
2 قاشق غذاخوری |
شکر |
4 قاشق غذاخوری |
تخم مرغ |
2 عدد |
وانیل |
به اندازه نوک قاشق چایخوری |
پودر دارچین |
یک قاشق چایخوری |
بیکینگ پودر |
یک قاشق چایخوری |
کره |
حدود 30 گرم (برای چرب کردن ظرف) |
طرز تهیه:
در ابتدا دور تمام نانهای تست را ببرید و با اسپری هر دو طرف نانها را خیس کنید و کنار بگذارید تا نرم بشوند.
ظرفی که مناسب برای داخل فر گذاشتن باشد و میخواهید صبحانه را در آن درست کنید با کره حسابی چرب کنید. کف و اطراف آن را هم خوب کره مالی کنید.
نانهای تستی را که خیس کردید و نرم شدند از وسط تا کنید و در تمام قسمتهای ظرف بچینید.
شیر، شکر، پودر دارچین، بیکینگ پودر، نشاسته ذرت، وانیل و تخم مرغها را به خوبی با همزن دستی بزنید تا یکدست بشود و در نهایت از صافی هم رد کنید. قرار است یک بافت نرم و روان داشته باشید پس حتما از صافی آن را رد کرده و روی تمام نان تستهای تا کرده بریزید. به خوبی این کار را انجام بدهید تا همه قسمتهای نانها به این ماده آغشته بشود.
فر را حدود 10 دقیقه قبل با دمای 180 درجه گرم کنید و ظرف را داخل آن بگذارید. حدود 30 دقیقه که در آن بماند آماده میشود. در انتها به مدت 2 دقیقه هم حرارت از بالا یا گریل را روشن کنید که روی نانها هم طلایی بشود.
ظرف را از فر بیرون بیاورید و اجازه بدهید کمی خنک بشود و مقداری پودر قند برای زیباتر شدن و همچنین مزه بهترش روی آن بپاشید.
از آنجا که این صبحانه شیرینی کمی دارد میتوانید هنگام میل کردن آن، از مقداری عسل، شکلات یا مربا هم استفاده کنید.
با خوردن این صبحانه یک حال خوب در ابتدای روز برای خودتان ایجاد کنید. مقدار پروتئین و کلسیم آن برای بدن شما مفید خواهد بود.