راهنماتو- «سالاد بخور تا لذت غذا خوردن رو ببری! اونم این سالاد!»
سالادهایی که در آنها سیب زمینی به کار رفته است ارزش غذایی بالاتری دارند. به دلیل وجود کربوهیدرات در آنها قدرت سیرکنندگی بیشتری داشته و میتوانند به عنوان یک غذای سبک یا کنار غذای عالی استفاده شوند.
به گزارش راهنماتو، سالاد سیب زمینی کریسپی را شاید هیچ وقت امتحان نکرده باشید. آن را تهیه کنید و به شدت عاشقش بشوید!
مواد لازم:
ماده غذایی | مقدار |
---|---|
سیب زمینی متوسط |
7 عدد |
خیار |
3-4 عدد |
پیاز بنفش |
2 عدد |
شوید تازه |
یک دسته |
جعفری تازه |
مقداری |
ماست |
6-7 قاشق غذاخوری |
سس مایونز |
4 قاشق غذا خوری |
سیر تازه |
یک حبه |
نمک و فلفل سیاه |
به مقدار لازم |
آب لیموی تازه |
نصف یک عدد |
طرز تهیه:
سیب زمینیها را به خوبی بشویید. قرار است آنها را با پوست بپزید و استفاده کنید پس نهایت دقتتان را به کار ببرید و با هر وسیلهای که بهتر میتوانید گل و لای سیب زمینیها را پاک کنید این کار را انجام بدهید. سیب زمینیهای شسته شده را در قابلمه بریزید و به همراه آب بگذارید تا بپزند. وقتی سیب زمینیها خوب پخته شدند آنها را آبکشی کنید. کمی که از حرارت افتاد کار کریسپی کردن شما شروع خواهد شد!
کف سینی فر کاغذ روغنی قرار بدهید و سیب زمینیها را در آن بچینید و با یک وسیله محکم فشار بدهید تا سیب زمینیها حالت له شدگی پیدا کنند. از گوشتکوب، ته قابلمه و هر وسیله سنگینی میتوانید در این قسمت بهره بگیرید! وقتی سیب زمینیها له شدند روی آنها نمک و فلفل سیاه بپاشید و داخل فر با دمای 190 درجه تقریبا به مدت یک ساعت قرار بدهید تا برشته بشوند. ترد و کریسپی شدن سیب زمینیها مهمترین قسمت این سالاد است پس تا زمانی که به این درجه برسند اجازه بدهید در فر بمانند.
در این فاصله بقیه مواد سالاد را آماده کنید.
خیارها را بشویید و مغز آنها را خالی کنید و بعد نگینی ریز خرد کنید. پیازها را هم بشویید و پوست بگیرید و آنها را هم نگینی ریز خرد کرده و به سراغ سبزیها بروید. شوید و جعفری را بعد از پاک کردن و شستن آبگیری کنید و ساطوری برش بزنید.
در یک ظرف دیگر مشغول تهیه کردن سس بشوید. ماست، سس مایونز، آب لیموی ترش، نمک، فلفل سیاه را با هم خوب ترکیب کنید.
سیر را له کنید و به سس اضافه کنید. کم کم تمام مواد را با هم مخلوط کنید.
سیب زمینیهای کریسپی شده را هم بعد از اینکه از فر بیرون آوردید با چاقو یا پیتزا بُر کمی خرد کنید و داخل سالاد بریزید.
این سالاد بی نهایت شما را خوشحال خواهد کرد. حتما این دستور را حفظ کرده و اجرا کنید و ببینید که چقدر یک سالاد میتواند خوشمزه باشد! نوش جان