راهنماتو- «مامان من گشنمه! یه چیزی بده بخورم!»
اگر فرزندی داشته باشید این جمله را بارها و بارها ممکن است بشنوید یا شنیده باشید! هله هوله خوردن بچهها اصلا اتفاق خوبی نیست و اگر شما نگران سلامت و تغذیه فرزندتان باشید حتما هر روز به دنبال یک خوراکی میان وعده هستید که بتوانید او را سیر و خوشحال نگه دارید. استفاده از مواد اولیه و در دسترس همیشه کارساز است اما اگر به صورت تکراری آنها را به کار ببرید برای بچهها هم تنوع نخواهد داشت و دیگر از آن استقبال نخواهند کرد.
به گزارش راهنماتو، این میان وعده نه تنها بچهها را به وجد میآورد بلکه خودتان هم عاشق آن خواهید شد. امتحان کنید!
مواد لازم:
ماده غذایی | مقدار |
---|---|
پیاز |
یک عدد |
فلفل دلمهای |
یک عدد |
سیر |
2 حبه |
برنج پخته شده |
یک پیمانه |
سیب زمینی آب پز |
3 عدد |
پیازچه |
4 قاشق غذاخوری |
جعفری تازه |
2 قاشق غذاخوری |
پنیر پیتزا |
3 قاشق غذاخوری |
کالباس |
200 گرم |
نمک، فلفل سیاه، پودر پاپریکا و آویشن |
به میزان لازم |
طرز تهیه:
در ابتدا مواد اولیه را آماده کنید.
پیاز را بشویید و پوست بگیرید و به صورت نگینی ریز خرد کنید. فلفل دلمهای را هم بعد از شستن به همین شکل خرد کنید. برنج پخته اگر از قبل دارید که چه بهتر، اگر ندارید آن را تهیه کنید و در خردکن آن را حسابی میکس کنید و بگذارید تا کمی خنک شود. سیب زمینیها را خوب بشویید و با مقداری آب در یک قابلمه بپزید. وقتی آنها خوب پخته و نرم شدند پوستشان را بگیرید و با گوشتکوب له کنید. کالباس را هم به صورت ریز خرد کرده و همین کار را با جعفری و پیازچه هم انجام بدهید. باید تمام مواد به خوبی ریز و خرد بشوند. اما به غیر از سیب زمینی و برنج لازم نیست بقیه مواد میکس شوند.
در یک ظرف برنج میکس شده، پوره سیب زمینی، فلفل دلمهای نگینی، پیاز خرد شده، کالباس، پیازچه و جعفری را به همراه پنیر پیتزا، نمک، فلفل سیاه، پاپریکا و آویشن مخلوط کنید و ورز بدهید تا همه قسمتها با هم مخلوط شده و یکدست شوند.
یک قیف یک بار مصرف بردارید و مواد را داخل آن بریزید. داخل یک ظرف کاغذ روغنی قرار بدهید و از مواد به شکل نواری و عمودی به طول 10 سانت روی آن قرار بدهید. برای اینکه مواد خودش را بگیرد و برای سرخ کردن آماده بشود حدود 10 دقیقه در فریزر بگذارید. بعد از طی این مدت یک تابه را از روغن سرخ کردنی پر کرده و وقتی خوب داغ شد رولهای آماده شده را داخل آن سرخ کنید. بعد از اینکه تمام اطراف آن سرخ و طلایی شد از تابه خارج کنید و روی دستمال روغن گیر قرار بدهید و در ظرف سرو به فرزندتان یا مهمان عزیزتان تقدیم کنید.
یک نکته را در نظر داشته باشید که مدت زمان قرار دادن رولهای آماده در فریزر نباید بیش از حد باشد چون بافت آن انسجام خود را از دست میدهد و مواد از هم جدا میشوند.