«هونکار بینیدی» یه غذای ترکیه‌ای که شما رو به دربار عثمانی می‌بره!

بادمجان در آشپزخانه عثمانی‌ها ارج و قرب خاصی داشته است برای همین دستورهای غذایی که با آن از گذشته مانده است هر کدام یک غذای شاهانه به حساب می‌آیند!

شناسه خبر: ۴۰۲۳۲۱
«هونکار بینیدی» یه غذای ترکیه‌ای که شما رو به دربار عثمانی می‌بره!

راهنماتو- «هیچی سوال نپرس فقط درستش کن! کیف می‌کنی!»

غذاهای ترکیه‌ای با ذائقه‌ی ما ایرانی‌ها خیلی جور هستند. استفاده از ادویه‌های موردپسند ما، نوع و مدت پخت، استفاده از مواد اولیه‌ای که عجیب و غریب نیست! همه اینها در کنار هم باعث می‌شوند نسبت به غذاهای این خطه از دنیا علاقه خاصی داشته باشیم!

به گزارش راهنماتو، «هونکار بیندی» شاهکاری از هم نشینی بادمجان و گوشت است که نه تنها برای کسی که عاشق بادمجان است، بلکه برای هر آنکسی که از بادمجان متنفر است نیز یک انتخاب عالی خواهد بود!

بادمجان در آشپزخانه عثمانی‌ها ارج و قرب خاصی داشته است برای همین دستورهای غذایی که با آن از گذشته مانده است هر کدام یک غذای شاهانه به حساب می‌آیند. پس خوردن آن را جدی بگیرید!

مواد لازم:

ماده غذایی مقدار
گوشت چرخ کرده

500 گرم

پیاز

یک عدد

آرد سوخاری

یک استکان

تخم مرغ

یک عدد

جعفری تازه خرد شده

یک مشت!

سیر

2 حبه

نمک

یک قاشق مربا خوری

آویشن

یک قاشق مرباخوری

زیره

یک قاشق چای خوری

فلفل سیاه

نصف قاشق چای خوری

پول بیبر

یک قاشق چای خوری

بادمجان

4 عدد

فلفل کاپیا

2 عدد

مواد لازم برای سس بشامل:

ماده غذایی مقدار
کره

یک قاشق غذاخوری

آرد سفید گندم

یک قاشق غذاخوری

شیر

یک لیوان

نمک

یک قاشق مرباخوری

فلفل سیاه

یک قاشق چای خوری

پنیر پیتزای رنده شده

به میزان لازم!

مواد لازم برای روی غذا:

کره یک قاشق غذاخوری

پودر فلفل قرمز یک قاشق مربا خوری

طرز تهیه:

بادمجان‌ها را به همراه فلفل کاپیا بشویید و روی آنها را با چاقو چند خط ایجاد کنید. آنها را کف سینی فر بچینید و در دمای 250 درجه سانتیگراد قرار بدهید تا کبابی و حسابی پخته بشوند.

برای کبابی کردن آنها می‌توانید از روش کباب کردن آنها با شعله پخش کن روی شعله گاز هم استفاده کنید.

تا زمانی که بادمجان‌ها آماده بشوند بهتر است به سراغ گوشت بروید.

پیاز را بشویید و آن را پوست کنده و ریز رنده کنید. آب آن را هم بگیرید.

جعفری را هم شسته و ساطوری خرد کنید.

در یک ظرف گوشت چرخ کرده را به همراه پیاز رنده شده، آرد سوخاری، تخم مرغ، سیری که آن را پوست گرفته و ریز له کرده‌اید، جعفری خرد شده، نمک، آویشن، زیره، فلفل سیاه و پولبیبر بریزید و خوب ورز بدهید. مانند درست کردن مواد کباب تابه‌ای آن را حسابی مشت و مال بدهید تا یک مایه گوشتی منسجم و یکدست برای شما به وجود بیاید.

از مواد گوشتی به اندازه گردو جدا کنید و همه کباب گردوها که آماده شدند آنها را در یک تابه حاوی روغن سرخ کنید.

بادمجان‌های کبابی شده را از فر بیرون بیاورید. پوست آنها را به همراه پوست فلفل‌ جدا کنید و به صورت ساطوری خیلی خوب و ریز خرد کنید.

در یک تابه کره را ذوب کنید و آرد را در آن تفت بدهید تا بوی خامی آن گرفته شود. شیر را که حتما باید سرد باشد کم کم اضافه کنید تا گلوله نشود. در همین حین مرتب هم بزنید. فلفل سیاه را هم اضافه کنید و مخلوط کنید تا کمی غلیظ شود.

بادمجان و فلفل کبابی و ساطوری شده را به این سس اضافه کنید و جوری هم بزنید که تمام قسمت‌ها سس اندود بشوند. پنیر پیتزای رنده شده را هم به جمع آنها بیفزایید و تا وقتی پنیر ذوب بشود آنها را هم بزنید. حرارت گاز خیلی زیاد نباشد.

در بشقاب سرو ابتدا از مواد مخلوط شده بادمجان و سس بشامل بریزید و بعد کوفته کبابی‌ها را دور آن بچینید.

کره را در یک تابه کوچک ذوب کنید و فلفل قرمز را در آن تفت بدهید تا عطر و رنگ فلفل باز شود. و بعد روی غذا بریزید و آن را سرو کنید.

این غذا خیلی خوشمزه تر از آن چیزی است که تصور می‌کنید!

نظرات
پربازدیدترین خبرها