این کیک میوه‌ای رو برای یه عصر بهاری بدون نیاز به گاز و فر درست کن!

این کیک میوه‌ای جذاب حتی نیاز به گاز هم ندارد، چه رسد به فر! پس خیالتان راحت باشد و با فراغ بال و آرامش این دستور را بخوانید و سریع هم اجرا کنید!

شناسه خبر: ۴۰۳۴۳۷
این کیک میوه‌ای رو برای یه عصر بهاری بدون نیاز به گاز و فر درست کن!

راهنماتو- «کیک درست کردن که دیگه غصه نداره! این همه کیک آماده! میوه بریز توش می‌شه کیک میوه‌ای! غیر از اینه؟!»

کیک میوه‌ای برای یک عصرانه در کنار چای و قهوه بسیار دلچسب است. اگر شما دوست داشته باشید خودکفا باشید و هزینه‌های اضافی را کنار بگذارید یکی از بهترین کارهایی که می‌توانید انجام بدهید درست کردن یک کیک میوه‌ای برای میان وعده است که همین روند تهیه کردن آن هم حال خوبی برای خودتان به ارمغان خواهد آورد.

به گزارش راهنماتو، افراد زیادی به دلیل اینکه فر در دسترس ندارند از پختن کیک سرباز می‌زنند اما خوب است بدانید این کیک میوه‌ای جذاب حتی نیاز به گاز هم ندارد، چه رسد به فر! پس خیالتان راحت باشد و با فراغ بال و آرامش این دستور را بخوانید و سریع هم اجرا کنید! احسنت بر شما!

مواد لازم:

مخلوط هر نوع میوه تازه یا کمپوت 2 و نیم فنجان

شیر غلیظ یک فنجان

شیرینی کراکر یا هر نوع شیرینی خشک بدون مربا و شکلات یا حتی بیسکوییت ساده به میزان لازم

ژله با طعم دلخواه یک بسته

طرز تهیه:

برای این کیک بهتر است از میوه‌هایی مثل انبه و آناناس استفاده کنید. در تابستان هلو و شلیل هم انتخاب‌های خوبی خواهند بود.

شیرینی‌ها یا بیسکوییت‌ها را به هر روشی که برایتان مقدور است کاملا پودر کنید. حتی می‌توانید آنها را در زیپ کیپ ریخته و در آن را خوب محکم ببندید و با وردنه حسابی آنها را خرد کنید.

ژله دلخواهتان را آماده کنید. مانند هر نوع ژله ساده دیگری این کار را انجام بدهید.

در یک قالب که می‌تواند حتی یک ماهیتابه باشد شیرینی یا بیسکوییت‌های خرد شده را بریزید و فشار بدهید تا فشرده شوند. درنظر داشته باشید که ارتفاع این لایه از شیرینی‌ها یک سانت باشد. میوه‌های خرد شده را روی آنها بریزید. ژله که کمی هم خنک شده را روی تمام این مواد ریخته و دقت کنید که تمام نقاط را پوشش بدهد. میوه‌ها باید کاملا به ژله آغشته بشوند.

در انتها شیر غلیظ یا شیرعسلی را روی آنها بریزید. به علت اینکه شیرعسلی یا شیر غلیظ میزان شیرینی زیادی دارد بهتر است خیلی از آن استفاده نکنید. وقتی آن را روی مواد ریختید خیلی آرام و ملایم با چنگال یا قاشق حرکتش بدهید تا در تمام قسمت‌های جاری بشود.

ظرف کیک مورد نظرتان را به یخچال منتقل کنید تا چند ساعت بماند و ژله به خوبی خودش را بگیرد و کیک شما آماده شود.

چند نکته طلایی:

  • سعی کنید از میوه‌های شل و خیلی آب دار استفاده نکنید. آنها را به اندازه‌های کوچک خرد کنید.
  • اگر قالب شما کمربندی باشد که خیلی بهتر است در غیر این صورت کف قالب را کاغذ روغنی بیندازید که به راحتی بتوانید کیک را از سطح قالب خارج کنید.
نظرات
پربازدیدترین خبرها