طرز تهیه خوراک عدس و بادمجان فوق العادده خوشمزه به سبک سنتی

  • مصطفی  جرفی مصطفی جرفی
  • ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • زمان مطالعه : 2.3 دقیقه

چی شی نوشت: طرز تهیه خوراک عدس و بادمجان رو اگر بلد باشید، می‌تونید یک غذای سنتی و خیلی خوشمزه رو به راحتی تو خونه درست کنید. این غذا، با عدس و بادمجان که هر کدوم به تنهایی مزایای زیادی دارن، تهیه می‌شه و وقتی با هم ترکیب بشن، یه وعده غذایی مغذی و پرانرژی رو براتون فراهم می‌کنن.

نکته جالب اینه که مواد اولیه‌اش همیشه دم دست هستن و نیازی به تهیه مواد عجیب و غریب ندارید. برای گیاه‌خواران هم که عالیه. خلاصه اینکه، اگه دنبال یه شام یا ناهار سبک و در عین حال سیرکننده هستید، این خوراک می‌تونه انتخاب خوبی باشه.

برای تهیه خوراک عدس و بادمجان به سبک خانگی و سنتی، ابتدا پیازها را نگینی خرد کرده و در روغن زیتون تفت دهید. تخم گشنیز را اضافه کنید تا عطر آن با پیاز ترکیب شود. بادمجان‌ها را کبابی کرده، پوست بگیرید و کوبیده و سپس به پیاز داغ اضافه کنید. عدس پخته، نمک، فلفل و سبزی‌های معطر را بیفزایید و همه چیز را خوب تفت دهید. پس از خنک شدن، ماست را اضافه کرده و خوراک را نوش جان کنید.

1

طرز تهیه خوراک عدس و بادمجان

پیازها رو پوست بگیرید و نگینی خرد کنید. بعد یک قاشق روغن زیتون رو تو یک تابه داغ کنید و پیازها رو توش تفت بدید تا طلایی و نرم شن. حالا یک قاشق تخم گشنیز اضافه کنید تا عطرش توی فضای آشپزخونه پخش شه.

بادمجان‌ها رو با پوست روی شعله گاز بذارید تا پوستشون کبابی و چروک بشه. بعد از اینکه خوب کبابی شدن، کنار بذاریدشون تا خنک بشن.

وقتی بادمجان‌ها خنک شدن، پوستشون رو بگیرید و با گوشت‌کوب یا چنگال له شون کنید، توجه کنید که نیاز نیست خیلی له بشن و بافتشون کاملا از بین بره.

بادمجان‌های کوبیده شده رو به تابه‌ای که پیاز تفت داده شده توش هست اضافه کنید و چند دقیقه با هم تفت بدید تا بادمجان‌ها هم طعم بگیرن.

عدس پخته رو به مخلوط بادمجان و پیاز اضافه کنید. حالا نمک، فلفل سیاه، نعناع خشک و ریحان بنفش خشک رو هم اضافه کنید و خوب همه چیز رو با هم مخلوط کنید.

وقتی همه مواد با هم خوب تفت داده شدن، حرارت رو خاموش کنید و بذارید خوراک کمی خنک بشه.

بعد از اینکه خوراک کمی خنک شد، یک پیمانه ماست پرچرب رو بهش اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا ماست با بقیه مواد خوب ترکیب بشه.

حالا خوراک عدس و بادمجان شما آماده‌ست. می‌تونید اون رو توی بشقاب بریزید و نوش جان کنید. این غذا هم مقویه هم خوشمزه.

مصطفی  جرفی
مصطفی جرفی

دیدگاه شما چیست؟

دیدگاه ها