با اینا چی بپزم؟ بادمجان، پیاز و تخم مرغ

با ما همراه باشید تا طرز تهیه چند غذای متفاوت و خوشمزه با بادمجان، تخم مرغ و پیاز را به شما آموزش دهیم.

شناسه خبر: ۴۰۵۱۶۳
با اینا چی بپزم؟ بادمجان، پیاز و تخم مرغ

راهنماتو- خوب فکرش را بکنید که برای درست کردن نهار یا شام به سراغ یخچال می روید و چیزی جز بادمجان، چند عدد تخم مرغ و یکی دوتا پیاز پیدا نمی کنید. ایده ای دارید که با این مواد اولیه چه غذاهایی می توان درست کرد؟ احتمالا گزینه خاصی به نظرتان نمی رسد و ناچار آماده می شوید تا برای خرید به بیرون بروید. اما دست نگهدارید! باور کنید با همین مواد اولیه می توان غذاهایی بسیار خوشمزه و متفاوت درست کرد که حتی شما را شگفت زده خواهد کرد که چرا تاکنون طریقه پخت این غذاها را بلد نبودید.

پس با ما همراه باشید تا طرز تهیه چند غذای متفاوت و خوشمزه با بادمجان، تخم مرغ و پیاز را به شما آموزش دهیم؛

1. املت بادمجان:

  • بادمجان‌ها را خلالی یا نگینی خرد کنید و سرخ کنید.
  • پیاز را نگینی خرد کرده و تفت دهید تا نرم شود.
  • بادمجان‌های سرخ شده، پیاز تفت داده شده و ادویه‌ها (نمک، فلفل، زردچوبه و ...) را مخلوط کنید.
  • تخم مرغ‌ها را هم زده و به مخلوط اضافه کنید.
  • املت را روی حرارت ملایم بپزید تا تخم مرغ‌ها سفت شوند.
  • می‌توانید از گوجه فرنگی، فلفل دلمه ای و سایر سبزیجات دلخواه خود نیز در این غذا استفاده کنید.

1

2. خوراک بادمجان:

  • بادمجان‌ها را خلالی یا نگینی خرد کنید و سرخ کنید.
  • پیاز را نگینی خرد کرده و تفت دهید تا نرم شود.
  • به پیاز تفت داده شده، رب گوجه فرنگی، ادویه‌ها (نمک، فلفل، زردچوبه و ...) و آب اضافه کنید و بگذارید تا خوراک جا بیفتد.
  • بادمجان‌های سرخ شده را به خوراک اضافه کنید و بگذارید چند دقیقه دیگر بپزد.
  • می‌توانید از سیب زمینی، گوجه فرنگی، فلفل دلمه ای و سایر سبزیجات دلخواه خود نیز در این غذا استفاده کنید.

1

3. کوکو بادمجان:

  • بادمجان‌ها را کبابی یا رنده کنید.
  • پیاز را نگینی خرد کرده و تفت دهید تا نرم شود.
  • بادمجان، پیاز تفت داده شده، تخم مرغ، ادویه‌ها (نمک، فلفل، زردچوبه و ...) و سبزیجات معطر (جعفری، گشنیز و ...) را مخلوط کنید.
  • از مخلوط به اندازه دلخواه برداشته و در روغن سرخ کنید.

1

4. بورانی بادمجان:

  • بادمجان‌ها را کبابی یا رنده کنید.
  • بادمجان، ماست، سیر رنده شده، نعناع خشک و ادویه‌ها (نمک، فلفل و ...) را مخلوط کنید.
  • بورانی را به عنوان پیش غذا یا همراه با غذا سرو کنید.

1

نکات:

  • می‌توانید از ادویه‌های مختلف مانند پودر سیر، پودر دارچین، پودر زنجبیل و ... برای طعم دادن به غذاهای خود استفاده کنید.
  • اگر به دنبال غذای کم چرب هستید، می‌توانید به جای سرخ کردن بادمجان‌ها، آنها را کبابی یا در فر بپزید.
  • برای پخت سریع‌تر خوراک بادمجان می‌توانید از بادمجان‌های حبه‌ای منجمد استفاده کنید.

امیدوارم از این ایده‌ها برای تهیه غذاهای خوشمزه با بادمجان، پیاز و تخم مرغ استفاده کنید!

نظرات
پربازدیدترین خبرها