طرز تهیه و ارزش غذایی ترشی آووکادو

  • راضیه میرزاحیدری راضیه میرزاحیدری
  • ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • زمان مطالعه : 2.9 دقیقه

دلگرم نوشت: ترشی آووکادو یک چاشنی منحصر به فرد و خوشمزه است که با ترکیب آووکادو نارس، سرکه، ادویه جات و سبزیجات معطر تهیه می شود. این ترشی طعم ترش و شور دلپذیری دارد و می تواند به عنوان یک پیش غذا یا همراه با غذاهای مختلف سرو شود.

برای داشتن یک ترشی خانگی ویژه و خوشمزه شما می توانید در این بخش با طرز تهیه ترشی آووکادو آشنا شوید. این ترشی طعم فوق العاده ای داشته و در کنار غذا سرو می شود.

مواد لازم جهت تهیه ترشی آووکادو :

2 عدد آووکادوی نارس

1 پیمانه سرکه سفید

1/2 پیمانه آب

1/4 پیمانه شکر

1 قاشق غذاخوری نمک

1 قاشق چایخوری دانه خردل

1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه

1/4 قاشق چایخوری پودر زیره

1/4 فنجان پیاز قرمز خرد شده

1/4 فنجان فلفل دلمه ای سبز خرد شده

1/4 فنجان هویج خرد شده

1/4 فنجان شوید تازه خرد شدهطرز تهیه و ارزش غذایی ترشی آووکادو

1

دستور تهیه ترشی آووکادو:

آووکادوها را پوست بگیرید، هسته آنها را جدا کنید و به مکعب های کوچک خرد کنید.

در یک قابلمه متوسط، سرکه، آب، شکر، نمک، دانه خردل، فلفل سیاه و پودر زیره را با هم مخلوط کنید. روی حرارت متوسط بگذارید بجوشد و سپس از روی حرارت بردارید.

پیاز، فلفل دلمه ای، هویج و شوید را به مخلوط سرکه اضافه کنید.

آووکادوی خرد شده را به مخلوط سبزیجات اضافه کنید و هم بزنید تا به طور یکنواخت پخش شوند.

مخلوط را در یک شیشه استریل شده بریزید و درب آن را محکم ببندید.

ترشی را به مدت حداقل 24 ساعت در یخچال نگهداری کنید تا طعم ها به خوبی جا بیفتند.

نکات تکمیلی:

برای طعم قوی تر، می توانید از سرکه بالزامیک یا سرکه قرمز استفاده کنید.

می توانید از سبزیجات معطر دیگر مانند جعفری، گشنیز یا ریحان نیز در این ترشی استفاده کنید.

برای تندی بیشتر، می توانید از فلفل قرمز خرد شده یا فلفل هالوپینو به ترشی اضافه کنید.

ترشی آووکادو را می توان تا 2 هفته در یخچال نگهداری کرد.

طعم ترشی آووکادو:

طعم ترشی آووکادو منحصر به فرد و ترکیبی از طعم های ترش، شور، تند و معطر است. آووکادو طعم کره ای ملایمی به ترشی می دهد و سبزیجات معطر مانند شوید، پیاز و فلفل دلمه ای طعم و عطر خود را به آن اضافه می کنند. سرکه نیز طعم ترش و تیزی به ترشی می دهد.

ترشی آووکادو را با چه غذاهایی می توان سرو کرد؟

ترشی آووکادو را می توان به عنوان پیش غذا یا همراه با غذاهای مختلف سرو کرد. این ترشی به خصوص با غذاهای کبابی، ساندویچ ها و سالادها می آید. همچنین می توان از آن به عنوان سس برای تاکو، بوریتو و ناچو استفاده کرد.

ارزش غذایی ترشی آووکادو:

ترشی آووکادو منبع خوبی از ویتامین ها، مواد معدنی و آنتی اکسیدان ها است. آووکادو منبع خوبی از ویتامین C، ویتامین E، پتاسیم و اسیدهای چرب امگا 3 است. سرکه نیز منبع خوبی از پروبیوتیک ها است که برای سلامت روده مفید هستند.

موارد احتیاط:

اگر به آووکادو یا هر یک از مواد تشکیل دهنده این ترشی آلرژی دارید، از مصرف آن خودداری کنید.

زنان باردار یا شیرده باید قبل از مصرف این ترشی با پزشک خود مشورت کنند.

ترشی آووکادو را در جای خنک و دور از نور مستقیم خورشید نگهداری کنید.

راضیه میرزاحیدری
راضیه میرزاحیدری

دیدگاه شما چیست؟

دیدگاه ها