قهوه موکا رو به دو روش و به سبک موکای یمنی درست کن!

با یاد گرفتن دستورهای طبخ قهوه در منزل، به راحتی می‌توانید این کار را انجام بدهید و پول زیادی هم پرداخت نکنید، ضمن اینکه تمام اهل منزل را هم به آن دعوت کنید!

شناسه خبر: ۴۰۳۱۴۴
قهوه موکا رو به دو روش و به سبک موکای یمنی درست کن!

راهنماتو- «قهوه‌ رو باید فقط تو کافه خورد! قبول نداری؟! مزه نمی‌ده توی خونه درست کنی!»

همیشه امکان کافه رفتن نیست! همیشه نمی‌شود هزینه‌های زیاد صرف قهوه را در بیرون از خانه پرداخت کرد! اگر شما اهل قهوه خوردن باشید اصلا صرفه اقتصادی ندارد که هر روز به کافه بروید تا این نیاز بدنتان را رفع کنید! با یاد گرفتن دستورهای طبخ قهوه در منزل، به راحتی می‌توانید این کار را انجام بدهید و پول زیادی هم پرداخت نکنید، ضمن اینکه تمام اهل منزل را هم به آن دعوت کرده و در کنار هم لذتش را ببرید!

به گزارش راهنماتو، قهوه موکا یکی از پرطرفدارترین قهوه‌ها در دنیاست. پایه تمام قهوه‌ها را اسپرسو تشکیل می‌دهد ولی تفاوت خیلی کمی در دستورهای تهیه موکا، لاته، آمریکانو و کاپوچینو وجود دارد که اگر به خوبی یاد بگیرید و رعایت کنید از هر نوع کافه رفتن بی نیاز خواهید شد و فقط حضور در چنین مکان‌هایی را به چشم یک تفریح آخر هفته در کنار دوستان خواهید دید نه یک نیاز روزانه! اگر دوست دارید قهوه موکا را به سبک یمنی درست کنید تا عاشق آن بشوید همینجا بمانید!

در این مقاله به 2 روش قهوه موکا را برای شما آماده خواهیم کرد که نوع اول برای کسانی که در منزل اسپرسو ساز ندارند بسیار مناسب است. به راحتی می‌توانید با قهوه دم شده آن را حاضر کنید و لذتش را ببرید.

مواد لازم:

ماده غذایی مقدار
قهوه تازه دم کشیده (قهوه فوری)

220 گرم (یک فنجان)

شیر نصف فنجان
پودر کاکائو 1 قاشق غذاخوری
آب گرم و یا شیر گرم 1 قاشق غذاخوری
شکر به میزان لازم
خامه زده شده و کاکائو (در صورت لزوم) برای تزیین

حتما به خوبی می‌دانید که فرق موکا با بقیه قهوه‌ها در این است که از پودرکاکائو یا شکلات در آن استفاده می‌شود و اگر دوست داشته باشید کالری بیشتری هم به بدنتان برسد خامه را هم بازی بدهید!

طرز تهیه:

قهوه را به روش دلخواهتان دم کنید. اگر از قهوه ساز فرانسوی برخوردار هستید که به وسیله آن قهوه را دم کنید. اگر هم چنین وسیله‌ای در دسترستان نیست می‌توانید از قهوه فوری هم استفاده کنید.

قهوه را به سبکی که برایتان امکان دارد دم کنید.

پودر کاکائو را به همراه آب گرم مخلوط کنید و خوب هم بزنید. شما با این روش یک سس شکلات تهیه کرده‌اید که برای موکا لازم است.

فنجان سرو موردنظرتان را انتخاب کنید. سس شکلاتی را که حاضر کرده‌اید با مقداری قهوه مخلوط کنید و در فنجان بریزید.

شیر را به هر روشی که برایتان مقدور است گرم کنید. لازم نیست به نقطه جوش برسد همین که با دمای 60-70 درجه سانتیگراد گرم بشود کافی است چون داغ شدن بیش از حد شیر باعث می‌شود قهوه شما طعم و عطر سوختگی بگیرد! برای گرم کردن شیر، روی گاز یا داخل مایکروفر هم به راحتی این نتیجه را خواهید گرفت.

شیر را درون ماگ یا فنجان موردنظرتان بریزید. مقدار از شیر را نگه دارید تا با همزن دستی یا حتی چنگال یا اگر فرنچ پرس در اختیار دارید به وسیله آن، شیر را فرم بدهید و کف کند. این کف برای روی موکا لازم است.

شیر فرم گرفته و کف کرده را روی قهوه بریزید و در انتها به وسیله پودر کاکائو یا خامه فرم گرفته آن را تزیین کنید.

موکای شما حاضر است و به راحتی می‌توانید آن را میل کنید و از طعم خوشش لذت ببرید.

0

روش دوم:

موکا با اسپرسو:

مواد لازم:


ماده غذایی مقدار
قهوه اسپرسو به میزان دلخواه
آب گرم 2 قاشق غذاخوری معادل 30 گرم
پودر کاکائوی کم شیرین 1 قاشق غذاخوری معادل 15 گرم
شکر 1 قاشق غذاخوری معادل 15 گرم
نمک مقداری
شیر نصف فنجان
سس مزه دار شده 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

ماگ مورد نظرتان را انتخاب کنید. پودر کاکائو، آب گرم، شکر و نمک را به خوبی مخلوط کنید و در آن بریزید.

قهوه را آماده کنید. از دستگاه اسپرسوساز برای این کار کمک بگیرید. حتی می‌توانید با موکاپات هم این کار را انجام بدهید.

در این مرحله باید شیر را بجوشانید. اگر دستگاه اسپرسوساز دارید که به راحتی می‌توانید به وسیله آن شیر را بجوشانید و حتی فرم بدهید. اگر هم در اختیار ندارید که روی گاز آن را گرم کنید. حواستان باشد که به همان روش قبلی باید تا حدود 70 درجه سانتیگراد گرم بشود و نه بیشتر، تا روی طعم قهوه شما اثر منفی نگذارد.

شیر گرم شده را به سس شکلات که داخل ماگ ریخته‌اید اضافه کنید. کف‌های شیر را نگه دارید. آنها را برای تزیین نیاز داریم. کف شیر نباید غرق در قهوه بشود!

وقتی شیر را کامل داخل ماگ ریختید حالا وقت اضافه کردن کف شیر است. آن را به دقت داخل ماگ بریزید.

اسپرسوی تهیه شده مرحله آخر کار است. آن را هم داخل ماگ بریزید. نگران نباشید اسپرسو کف شیر را به هم نخواهد ریخت!

بنا به میل و علاقه خودتان می‌توانید برای تزیین موکا از پودر دارچین، پودر کاکائو یا خامه فرم گرفته استفاده کنید.

با تلاش خودتان یک موکای عالی حاضر کرده‌اید که قطعا برای شما خوشمزه ترین موکای دنیا خواهد بود! به مرور نسبت‌های مواد را بهتر به دست خواهید آورد و در این زمینه تجربه حرف اول را می‌زند. نوش جان

نظرات
پربازدیدترین خبرها