طرزتهیه غذا جدید با بادمجان؛ پاتلیجان چولاما بدون گوشت

  • طناز السادات حسینی فر طناز السادات حسینی فر
  • ۱۴ تیر ۱۴۰۳
  • زمان مطالعه : 1.5 دقیقه

نمناک نوشت: پاتلیجان چولاما یک غذای خوشمزه ترکی است که بدون گوشت آماده می شود و مزه بسیار متفاوت و خاصی دارد، طرز تهیه پاتلیجان چولاما را در این مطلب برایتان آماده کرده ایم.

طرز تهیه غذای رژیمی با بادمجان؛ پاتلیجان چولاما

به عنوان ایده ناهار امروز یا شام سبک و فوری خانواده، غذا با بادمجان کبابی را آموزش خواهیم داد که قطعا بعد از یکبار امتحان، وارد لیست غذایتان می شود. برای آموزش غذای ساده و سریع که نیاز به گوشت و مواد غذایی خاصی هم ندارد، همراه ما باشید.

1

مواد لازم پاتلیجان چولاما؛ غذا با بادمجان کبابی

مواد لازممقدار
بادمجان کبابی(درشت)2 عدد
گوجه فرنگی2 عدد
فلفل سبز2 عدد
پیاز درشت1 عدد
سیر2 حبه
روغن زیتون2 قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی1 قاشق مربا خوری
پاپریکا، فلفل سیاه و نمکبه میزان لازم
جعفری خرد شدهبه میزان لازم

طرز تهیه

  1. ابتدا بادمجان ها را کبابی کرده و پوست آنها را جدا می کنیم.
  2. داخل یک ماهیتابه مناسب، 2 قاشق روغن زیتون ریخته و پیاز را کمی تفت میدهیم تا سبک شود و سپس فلفل دلمه را اضافه میکنیم.
  3. بعد از کمی تفت، رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و خوب تفت میدهیم تا ترکیب پیاز و فلفل دلمه خوشرنگ شود.
  4. در محله بعد گوجه فرنگی و سیر را افزوده و درب ظرف را میگذاریم تا مواد کمی باهم تفت بخورند.
  5. حالا بادمجان های کبابی خرد شده و ادویه ها را اضافه کرده و همه مواد را باهم مخلوط می کنیم. در مرحله آخر کمی جعفری خرد شده به غذای خوشمزه با بادمجان امروز اضافه کرده و سرو کنید.

نوش جان

طناز السادات حسینی فر
طناز السادات حسینی فر

دیدگاه شما چیست؟

دیدگاه ها