همشهری آنلاین نوشت: ژله یکی از دسرهایی است که علاوه بر طرز تهیه آسان، علاقه مندان زیادی دارد. برخی از خانواده ها برای راحتی از پودرهای آماده برای تهیه ژله کمک می گیرند.پودرهایی که بیشترشان از رنگ های خوراکی وگاه شیمیایی در آن استفاده شد.در حالیکه می توان در خانه با کمی صبر و حوصله ژله هایی با طعم های خاص تهیه کرد.
در فصل تابستان میوه هایی با رنگ ها و طعم های متنوع وجود دارد. بنابراین اگر به دنبال غافلگیر کردن اعضای خانواده و دوستان تان در مهمانی ها هستید، با راهکارهای فاطمه باقری، مدرس آشپزی همراه شوید تا دسرهای خوشمزه را در خانه آماده کنید.
نام دسر: ژله سیب و هلو
مدت زمان آمادهسازی: ۴ ساعت
تعداد: ۴ نفر
موادلازم:
خامه:۱۰۰ گرم
گلابی: نصف فنجان
سیب: نصف فنجان
هلو: نصف فنجان
آناناس کنسرو شیرین برای تزئین : نصف فنجان
پودر ژلاتین:۲۰۰ گرم
خاک قند: ۵ قاشق سوپخوری
وانیل: نصف قاشق مرباخوری
روش تهیه:
۱. برای تهیه این ژله ۲ قالب نیازدارید. قالب کوچکتر را داخل قالب بزرگتر بگذارید و قالب کوچکتر را با یخ پر کنید.
۲: ژلاتین را در کمی آب جوش حل کرده و با خامه و خاک قند مخلوط کنید. سپس میوههای آماده شده را داخل ظرف بریزید.
۳: سه چهارم مواد آماده شده را در قالب بزرگتر ریخته و داخل یخچال قرار دهید تا ژله بسته شود.
۴: قالب کوچکتر را با آب نیم گرم پر کرده و باقی مانده مواد بریزید.
۵: ژله را دوباره در یخچال بگذارید تا خامه کاملا بسته شود، بعد قالب را یک لحظه در آب نیم گرم قرار داده و ژله را در ظرف مورد نظربرگردانید و اطراف آن را با انواع کمپوت و خامه فرم گرفته در قیف تزئین کنید.
نکته:
افزودن خامه به این دسرمقدار کالری دریافتی را افزایش میدهد پس اگر هر یک از اعضای خانواده اضافه وزن دارد، از آن صرف نظر کنید.
نام دسر: ژله زردآلو و توت فرنگی
مدت زمان آماده سازی: ۲ ساعت
تعداد: ۳ نفر
موادلازم:
موز حلقهایی: یک عدد خورد شده
زردآلو خورد شده: ۱۰۰ گرم
توت فرنگی درسته و نصفه: ۱۵۰ گرم
شکر: ۸ قاشق
پودر ژلاتین: ۳ قاشق مرباخوری
آب سرد: ۲ پیمانه
وانیل: به میزان لازم
طرز تهیه:
۱: در ابتدا یک و نیم قاشق پودر ژلاتین را داخل نصف پیمانه آب سرد ریخته و روی بخار آب قرار داده و آن را بنماری کنید.
۲: پودر ژلاتین که شفاف شد را با نیمی از شکر مخلوط کنید و داخل قالب بریزید و در یخچال گذاشته تا نیم بند شود.
۳: میوههای خورد شده را طبق سلیقه بر روی ژلاتین نیم بنده شده بچینید و دوباره قالب را در یخچال بگذارید.
۴: باقیمانده پودر ژلاتین را داخل آب سرد ریخته و همراه با شکر و وانیل روی حرارت بنماری کنید.
۵: حالا ژلاتین را روی میوهها ریخته و اجازه دهید تا کاملا سفت شود.
نکته:
در تهیه این ژله قبل از آنکه مواد را داخل قالب بریزید، آن را مرطوب کنید تا امکان حرکت دادن دسر داخل ظرف وجود داشته باشد.
نام دسر: ژله شیشهای با میوه
مدت زمان آماده سازی: ۲ ساعت
موادلازم:
پودر ژلاتین:۱۰۰ گرم
موز حلقه شده: یک عدد
هلو: یک عدد خرد شده
شلیل: یک عدد خرد شده
زرآلو: ۵ عدد خرد شده
آب: ۲ پیمانه
شکر:۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
۱: پودر ژلاتین را داخل آب ریخته و همراه با شکر روی حرارت به روش بنماری حل کنید.
۲: نصف ژلاتین را پس از حل شدن داخل قالب ریخته و در یخچال بگذارید تا مقداری خنک شود و خودش را بگیرد.
۳: با گذشت نیم ساعت میوههای خرد شده را به قالب اضافه کنید و مابقی ژلاتین را روی آن ریخته و مجددا داخل یخچال بگذارید.
۴: بعد از گذشت ۳ تا ۴ ساعت میتوانید ژله را در ظرف دلخواهتان برگردانید.
۵: در نهایت اطراف دسر خود را با موزهای حلقه شده تزئین کرده و نوش جان کنید.
نکته:
برای بن ماری کردن پودر ژلاتین، میتوانید از ماکروفر هم استفاده کنید. در این حالت مخلوط پودر ژلاتین و آب را ۲۰ ثانیه در مایکرفر قرار دهید.
نام دسر:ژله میوه با آب میوه
مدت زمان آماده سازی: یک ساعت
تعداد: ۴ نفر
موادلازم:
آب سیب:۲ لیوان
توت فرنگی میکس شده: ۲ لیوان
پودر ژلاتین:۸ قاشق غذاخوری
مخلوط آناناس و پرتقال: یک لیوان
مخلوط توت فرنگی و انگور سیاه: یک لیوان
پرتقال:۴ عدد
روش تهیه:
۱: پرتقالها را به دو نیم تقسیم کرده و محتویات داخلش را خارج کنید. ۲ لیوان آب سیب را با ۴ قاشق غذاخوری پودر ژلاتین مخلوط و آنها را در ۴ کاسه پرتقالی بریزید.
۲: این مرحله را برای میکس توت فرنگیتان هم تکرار کنید و آن را در ۴ کاسه باقی مانده پرتقالی بریزید.
۳: کاسههای پر شده را در به مدت ۱۵ دقیقه یخچال بگذارید.
۴: بعد از این مدت مخلوطهای میوه را در کاسهها ریخته و ۱۵ دقیق دیگر در یخچال قرار دهید.
۵: در نهایت روی ژلهها را با یک تا ۲ اسکوپ بستنی وانیلی تزئین و نوش جان کنید.
نکته:
این دسر برای استفاده باید کاملا خنک شود در غیر این صورت ترکیب آن به هم ریخته و ظاهری زیبا نخواهد داست.