فوت و فن درست کردن مربای زردآلو مرحله به مرحله

مربای زردآلو بسیار شیرین و دلچسب است و می توانید این مربای لذیذ را به آسانی تهیه کنید. در ادامه فوت و فن درست کردن مربای زرد آلو را می خوانید.

شناسه خبر: ۴۱۰۶۱۹
فوت و فن درست کردن مربای زردآلو مرحله به مرحله

نمناک نوشت: مربای زردآلو بسیار شیرین و دلچسب است و می توانید این مربای لذیذ را به آسانی تهیه کنید. در ادامه فوت و فن درست کردن مربای زرد آلو را می خوانید.

مربای زردآلو خانگی را میتوان مثل مرباهای خوشمزه مجلسی که در برخی از میهمانی ها سرو می شود، تهیه کرد بشرط آنکه آموزش پخت مربا را درست و مرحله به مرحله طبق آنچه درادامه گفته‌ایم، پیش ببرید.

از مهمترین خواص زردآلو میتوان به این موارد اشاره کرد که منبع عالی بتاکاروتن است که در بدن به ویتامین A تبدیل می شود و به سلامتی چشم ها، پوست، مو، دهان و … کمک می کند. زرد آلو یکی از میوه های پر کاربردی است که می توان به شیوه های مختلفی از آن استفاده کرد. به عنوان مثال کمپوت زرد آلو، لواشک، زرد آلو خشک و همچنین مربای زرد آلو که ما در ادامه طرز تهیه این مربا را برای شما آماده کرده ایم.

مواد لازم مربای زرد آلو تازه

مواد لازم میزان لازم

زرد آلو ۱ کیلو

شکر ۹۰۰ گرم

جوهر لیمو ۱ قاشق چای خوری

گلاب ۱/۴ لیوان

زعفران دم کرده ۱ قاشق غذا خوری

طرز تهیه مربای زرد آلو خانگی خوشمزه

مرحله اول : یک کیلو زرد آلو را شسته و از وسط ببرید و هسته های آن را خارج کنید.

مرحله دوم :داخل یک قابلمه مناسب یک لایه زرد آلو بچینید.

مرحله سوم : یک لایه شکر نیز روی زرد آلو ها بریزید.

مرحله چهارم : دوبار یک لایه زرد آلو روی شکر ها ریخته سپس روی آن شکر بریزید این کار را تا اتمام زرد آلو ها انجام دهید.

مرحله پنجم : درب قابلمه زرد آلو ها را بگذارید و اجازه دهید تا حدود ۱۲ الی ۲۴ ساعت در یخچال باقی بماند و زرد آلوها آب بیاندازد.

مرحله ششم : قابلمه حاوی زرد آلو شکر را روی حرارت متوسط قرار دهید تا به جوش آید.

مرحله هفتم : زمانی که زرد آلوها به جوش آمدند کفی روی آن ایجاد میشود که باید با کمک یک قاشق این کف را برداشته و در یک ظرف جداگانه نگه دارید.

مرحله هشتم : گلاب را به مربا زرد آلو اضافه کنید و هم بزنید.

مرحله نهم : زعفران را نیز به مربا افزوده و هم بزنید تا هم مربا خوش رنگ تر و هم خوش عطر تر بشود.

مرحله دهم : پس از اینکه مربا کمی جوش خورد برای داشتن ظاهری بهتر، زرد آلوهای نرم شده را از مربا خارج کنید.

مرحله یازدهم : اجازه دهید تا شربت قوام خود را پیدا کند و حالا کفی که ابتدا جدا کرده اید و حاوی مقداری شربت است، را به شربت درون قابلمه اضافه کنید.

مرحله دوازدهم : پس از اینکه شربت قوام پیدا کرد زردآلو ها را به شربت اضافه کنید.

مرحله سیزدهم : در آخر جوهر لیمو را به مربا اضفه کنید.

مرحله چهاردهم : بگذارید تا مربا در قابلمه خنک شود سپس داخل ظرفی که می خواهید مربا را در آن نگهداری کنید بریزید.

فوت و فن درست کردن مربای زردآلو مرحله به مرحله

نکات مهم در طرز تهیه مربا زرد آلو له شده و درسته

این مربا به دو روش تهیه می شود روش دوم به این صورت است که شکر را با مقدار آب حل می کنند سپس زرد آلو های هسته گرفته شده را به آن اضافه می کنند و با مقداری زعفران آن را می بپزند.

برای تهیه مربای زردآلوی له شده، میتوانید مرحله ای که زردآلوها را جدا میکنیم، را از دستور تهیه خود حذف کرده و اجازه دهید زردآلوها خوب نرم شود.

به جای جوهرلیمو می توانید از آبلیمو نیز استفاده کنید. ولی جوهر لیمو از شکرک زدن مربا جلوگیری می کند.

نظرات
پربازدیدترین خبرها