طرز تهیه سوپ مرغ و زرشک، خوشمزه و مقوی

اگر شما هم در انتظار یک سوپ متفاوت و جدید هستید که طعمی جذاب را به شما هدیه کند همین سوپ مرغ و زرشک را درست کنید!

شناسه خبر: ۳۹۲۰۲۸
طرز تهیه سوپ مرغ و زرشک، خوشمزه و مقوی

راهنماتو- «سوپ زمستونی بخور همه سلولات گرم بشن!»

در فصل سرد زمستان خوردن سوپ و آش بیشتر از هر چیزی می‌چسبد! خوردن غذاهای مایع و داغ تمام بدنتان را بیدار می‌کند و گویی در مقابل سرما مقاومتی بیش از پیش پیدا می‌کنید!

به گزارش راهنماتو، اگر شما هم در انتظار یک سوپ متفاوت و جدید هستید که طعمی جذاب را به شما هدیه کند همین سوپ مرغ و زرشک را درست کنید! این دستور را که خیلی ساده و راحت است و مواد اولیه‌اش را همیشه در دسترس دارید خیلی سریع آماده کنید. سوپ شما در کمتر از 2 ساعت روی میز مقابل شما خواهد بود!

مواد لازم:

ماده غذایی مقدار
گوجه فرنگی

4 عدد

پیاز

2 عدد کوچک

هویج

یک عدد

سیب زمینی

یک عدد

آب

به میزان لازم

مرغ (سینه یا ران)

150 گرم

پودر پاپریکا

یک قاشق چایخوری

نمک و فلفل سیاه

به میزان لازم

زردچوبه

نصف قاشق چایخوری

جو پرک

نصف لیوان

زرشک

نصف لیوان

جعفری تازه

نصف لیوان

طرز تهیه:

گوجه‌ها را به همراه سیب زمینی، پیازها، هویج، مرغ، نمک، فلفل سیاه، پاپریکا و زردچوبه داخل قابلمه بریزید. روی آنها را با آب پر کنید تا جایی که تمام مواد زیر آب بروند نه بیشتر! اجازه بدهید حدود 1 ساعت و 40 دقیقه بپزند تا مرغ خوب نرم شود. بعد از طی این مدت مرغ را جدا کرده و بقیه مواد را با گوشتکوب برقی میکس کنید. می‌توانید آنها را داخل مخلوط کن یا غذاساز هم بریزید تا یک پوره نرم و مایع به دست بیاید. مرغ پخته شده را با چنگال ریش ریش کنید. جعفری تازه را خرد کرده، جو پرک و زرشک را بشویید و به همراه مرغ ریش ریش شده به سوپ اضافه کنید. ده دقیقه دیگر سوپ شما کاملا آماده است.

تصویر جعفری سبز، زرشک قرمز و سوپی که نارنجی شده است در کنار هم یه نقاشی از طبیعت خلق می‌کند. با یک بار خوردن این سوپ برای همیشه آن را به سبد غذاییتان اضافه خواهید کرد، حتی اگر به جای زمستان، بهار باشد!

نظرات
پربازدیدترین خبرها