این غذای دم دستی و ساده رو همین امروز درست کن!

کوکوها دنیای خودشان را دارند! ساده و بی ریا، بدون مواد خاص و دور از دست آماده می‌شوند و چنان بر دل می‌نشینند که حد ندارد!به افتخار تمام کوکوها یک کف مرتب بزنید!

شناسه خبر: ۳۹۵۴۵۳
این غذای دم دستی و ساده رو همین امروز درست کن!

راهنماتو- «کوکو خودش دم دستی‌ترین غذای ممکنه، حالا این کوکو از همه کوکوهام ساده‌تره!»

کوکوها دنیای خودشان را دارند! ساده و بی ریا، بدون مواد خاص و دور از دست آماده می‌شوند و چنان بر دل می‌نشینند که حد ندارد! در وعده ناهار و شام، در پیک نیک و سفر، در دورهمی و مهمانی همیشه به کار می‌آیند و باری از روی دوش ما برمی‌دارند! به افتخار تمام کوکوها یک کف مرتب بزنید!

به گزارش راهنماتو، این کوکو را در اولین فرصت درست کنید و بدانید که قطعا دوستش خواهید داشت.

مواد لازم:

ماده غذایی مقدار
سیب زمینی آب پز

5 عدد

شوید تازه خرد شده

2 قاشق غذاخوری

گشنیز تازه خرد شده

2 قاشق غذاخوری

پیاز

یک عدد

تخم مرغ

یک عدد

نمک و فلفل سیاه

به میزان لازم

پودر تخم گشنیز

یک قاشق چایخوری

پاپریکا

یک قاشق چایخوری

پودر انبه

یک قاشق چایخوری

پودر سیر

یک قاشق چایخوری

مواد لازم برای سس:

ماده غذایی مقدار
ماست

2 قاشق غذاخوری

شوید تازه ریز خرد شده

2 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سیاه

به میزان لازم

آب لیمو ترش

یک قاشق چایخوری ‌

سس ماست

طرز تهیه:

سیب زمینی‌ها را به هر روشی که دوست دارید بپزید. وقتی پخته شد آنها را با پوره کن، یا با رنده حسابی له کنید. پیاز را بشویید و پوست بگیرید و خیلی ریز خرد کنید و به سیب زمینی‌ها اضافه کنید. شوید و گشنیز را هم بعد از اینکه خوب پاک کرده و شستید ریز خرد کنید و به بقیه مواد اضافه کرده و هم بزنید. ادویه‌ها را هم به میان بیاورید و خوب ورز بدهید.

در یک کاسه یا بشقاب گود تخم مرغ را شکسته و به همراه نمک و فلفل سیاه خوب هم بزنید تا از لختگی در بیاید.

ماهیتابه را از روغن سرخ کردنی پر کنید و وقتی خوب داغ شد از مایه کوکو بردارید و در دستتان به هر شکلی که دوست دارید حالت بدهید و در تخم مرغ بزنید. حالا کوکوی تخم مرغی شده را در روغن سرخ کنید. همه کوکوها را به همین شیوه سرخ کنید و آماده کنار بگذارید.

طرز تهیه سس:

ماست را به همراه شوید تازه خرد شده و نمک و فلفل سیاه و آب لیمو ترش حسابی ترکیب کنید و در ظرف مخصوص سس بریزید.

کوکوی شما آماده میل کردن است آن را با هر نانی که دوست دارید نوش جان کنید.

نظرات
پربازدیدترین خبرها