دنبال یه غذای ساده و سریع و خوشمزه می‌گردی؟! قورمه مرغ درست کن!

قورمه مرغ نام یک غذای کرمانشاهی است که از زمان اراده کردن شما برای طبخ آن، تا زمانی که میل کنید یک ساعت هم طول نمی‌کشد! پس یک غذای دم دستی به حساب می‌آید!

شناسه خبر: ۳۹۷۲۴۲
دنبال یه غذای ساده و سریع و خوشمزه می‌گردی؟! قورمه مرغ درست کن!

راهنماتو- «غذا باید سریع حاضر بشه! مثل همین!»

قورمه مرغ نام یک غذای کرمانشاهی است که از زمان اراده کردن شما برای طبخ آن، تا زمانی که میل بفرمایید یک ساعت هم طول نمی‌کشد! پس یک غذای دم دستی و ساده و خوشمزه به حساب می‌آید.

به گزارش راهنماتو، درست است که این غذا اسم کرمانشاه را یدک می‌کشد ولی در تمام قسمت‌های کشورمان تهیه می‌شود و ممکن است هر کدام اندکی با دیگری تفاوت داشته باشند! شما به این روش درست کنید، ما قول می‌دهیم که عاشقش بشوید!

مواد لازم:

سینه مرغ

۲ عدد

پیاز متوسط

۲ عدد

سیب زمینی متوسط

۳ عدد

رب گوجه فرنگی

یک قاشق غذاخوری

فلفل دلمه‌ای

یک عدد

گوجه فرنگی

۲ عدد

زعفران دم‌کرده

به مقدار دلخواه

نمک، فلفل سیاه، زردچوبه

به مقدار لازم

روغن

به مقدار لازم

طرز تهیه:

به روال تمام خوراک‌ها و خورش‌ها پیازهای عزیز و نازنین را بشویید و آنها را پوست گرفته و نگینی و ریز خرد کنید. در تابه مقداری روغن بریزید و وقتی داغ شد پیازها را در آن تفت بدهید تا رنگ آنها عوض شود. زردچوبه را هم به صحنه بیاورید تا عطر آن در کنار پیاز دلبری کند! وقت اضافه کردن فلفل دلمه‌ای است، اگر به طعم آن علاقه مندید فلفل دلمه‌ای گرانقدر را هم بشویید و نگینی خرد کنید و به پیاز اضافه کنید. فلفل سیاه، نمک و پودر دارچین را هم به معاشرت با بقیه مواد برسانید و 2-3 دقیقه تفت بدهید تا عطر دل انگیز دارچین آشپزخانه را بردارد!

رب گوجه فرنگی باید به این مواد اضافه شود و آن را در حدی که رنگ رب باز شود و بوی خامی آن گرفته شود در کنار بقیه مواد تفت بدهید. در صورت تمایل می‌توانید از پوره گوجه فرنگی هم به جای رب گوجه فرنگی استفاده کنید، ولی اگر این کار را انجام دادید حتما تا زمانی که آب پوره جذب بشود آن را تفت بدهید.

اگر گفتید به کدام مرحله رسیده‌ایم؟ وقت اضافه کردن سوژه اصلی غذاست! سینه‌های مرغ را به صورت نگینی خرد کنید و به بقیه مواد اضافه کنید. آنها را تفت بدهید تا رنگشان تغییر کرده و سرخ بشوند. سینه مرغ خیلی زود می‌پزد پس خیالتان راحت باشد که این قسمت اصلا طولانی نخواهد بود. وقتی تمام قسمت‌های مرغ‌ها سرخ شدند زعفران دم شده را روی آنها بریزید تا تمام زوایای خوراک شما به این طلای نارنجی رنگ آغشته بشود و عطر زعفران هوش از سرتان بپراند!

در تابه را بگذارید تا تمام مواد در کنار یکدیگر به آرامی بپزند و رنگ و بو بگیرند. کمتر از 40 دقیقه زمان لازم دارید.

در این فاصله شما به سیب زمینی‌ها بپردازید. آنها را بشویید و پوست بگیرید و خلالی یا نگینی (به دلخواه) خرد کنید و در یک تابه حاوی روغن که خوب هم داغ شده است سرخ کنید.

بعد از اینکه مرغ‌ها خوب پخته شدند و آب خوراک هم تبخیر شد سیب زمینی‌های سرخ شده را به آنها اضافه کنید و در حد 2 دقیقه اجازه بدهید در کنار هم بمانند و از طعم و بوی هم استفاده کنند!

گوجه فرنگی‌ها را بشویید و حلقه‌ای برش بزنید و در یک تابه هر دو طرف آنها را سرخ کنید.

قورمه مرغ لذیذ را در ظرف مخصوص سرو بریزید و در اطراف آن گوجه فرنگی‌های سرخ شده را قرار بدهید. یک پلوی زعفرانی در کنار این غذا لذتش را دوچندان خواهد کرد البته در صورتی که تمایل داشته باشید می‌توانید آن را با نان هم میل بفرمایید. این قسمت کاملا سلیقه‌ای است! نوش جان

نظرات
پربازدیدترین خبرها