راهنماتو- «فرنی مزه بهشت میده! قبول نداری!؟»
یکی از انگیزهها در ماه رمضان خوردن افطاری است! اینکه شما بعد از ساعتها گرسنگی قرار است با چه چیزی روزهتان را باز کنید در طی روز مرتب به ذهن شما خواهد آمد! آدم روزهدار همه چیز هوس خواهد کرد، اما این را هم خوب میدانید که فرنی در سفرههای افطار ما نقش خیلی پررنگی دارد! ف
به گزارش راهنماتو، باتوجه به اینکه ماه رمضان شروع شده است ما در راهنماتو 4 مدل فرنی را برای شما درنظر گرفتهایم که هر کدام را بخورید طعم آن با جانتان آمیخته خواهد شد. پس انتخاب کنید و هر روز یکی از آنها را بپزید!
فرنی کره ای
مواد لازم:
ماده غذایی | مقدار |
---|---|
کره |
100 گرم |
آرد گندم |
نصف لیوان |
شیر |
4 لیوان |
وانیل | کمی |
گلاب |
2 قاشق غذاخوری |
زعفران دم کرده |
به مقدار لازم |
شکر |
نصف لیوان |
طرز تهیه:
کره را در تابه یا قابلمه کوچک روی حرارت قرار بدهید و وقتی ذوب شد آرد را به مدت 5 دقیقه در آن تفت بدهید تا بوی خامی آرد گرفته شود. حالا شیر سرد را خیلی آرام آرام به آن اضافه کنید و همزمان هم بزنید. شکر و وانیل را هم به مواد بیفزایید و وقتی فرنی شما به غلظت مناسب رسید زعفران را هم بازی بدهید! اگر فرنی سفت شده و یا بافت آن حالت گلوله گلوله دارد نگران نباشید، در انتها آن را داخل مخلوط کن بریزید و در عرض چند ثانیه یک فرنی با بافت نرم و کشدار تحویل بگیرید!
فرنی نارگیلی
مواد لازم:
ماده غذایی | مقدار |
---|---|
شیر سرد |
2 لیوان |
نشاسته ذرت یا آرد برنج |
2 قاشق غذاخوری |
پودر نارگیل |
4 قاشق غذاخوری |
گلاب |
3 قاشق غذاخوری |
پودر هل و پودر دارچین |
به میزان لازم |
شکر |
4 قاشق غذاخوری |
طرز تهیه:
این فرنی بسیار خوشمزه و منحصر به فرد است!
شیر سرد را با شکر و نشاسته ذرت یا آرد برنج و گلاب مخلوط کنید و روی شعله ملایم گاز قرار بدهید و مرتب هم بزنید. شکر، پودر نارگیل، پودر هل و پودر دارچین را هم اضافه کنید و به کار هم زدن ادامه بدهید تا به غلظت مناسب برسد. در نهایت فرنی را در ظرف سرو ریخته و با هرچه دوست دارید تزیین کنید.
فرنی بستنی
مواد لازم:
ماده غذایی | مقدار |
---|---|
شیر سرد |
2 لیوان |
آرد برنج |
2 قاشق غذاخوری |
وانیل |
کمی |
بستنی وانیلی |
یک لیوان |
خامه (در صورت تمایل) |
3 قاشق غذاخوری |
شکر |
2 قاشق غذاخوری |
طرز تهیه:
شیر سرد را با آرد برنج و وانیل ترکیب کنید و روی حرارت ملایم گاز قرار بدهید و هم بزنید. شکر را هم اضافه کرده و با هم زن یا قاشق بالای سر فرنی باشید تا سفت نشود و وقتی به غلظت مناسب رسید بستنی وانیلی را به آن اضافه کنید و گاز را خاموش کنید.
اگر تمایل دارید خامه اضافه کنید در این مرحله خامه را هم داخل فرنی بریزید و هم بزنید. طعم بسیار خوشمزهای دارد و آن را در ظرف سرو بریزید و به دلخواه تزیین بفرمایید.
فرنی سنتی
مواد لازم:
ماده غذایی | مقدار |
---|---|
شیر سرد |
2 لیوان |
آرد برنج |
یک قاشق غذاخوری |
نشاسته ذرت |
یک قاشق غذاخوری |
وانیل | کمی |
گلاب |
2 قاشق غذاخوری |
کره |
20 گرم |
شیره یا مربای گل محمدی یا عسل (برای سرو) |
به مقدار دلخواه |
طرز تهیه:
شیر سرد را با آرد برنج یا نشاسته ذرت، گلاب و وانیل مخلوط کنید و خوب هم بزنید. این مواد را روی شعله ملایم گاز قرار داده و مرتب هم بزنید تا به غلظت دلخواهتان برسد. در نهایت کره را داخل آن ریخته و در ظرف سرو بریزید و تزیین کنید. نوش جان