این سالاد کاهو یونانی هم رژیمیه هم با سس مخصوصش فوق العاده‌ست!

این سالاد خوشمزه در ۱۰ دقیقه آماده می شود و شما می توانید برای نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه ها به خورد هم برود و بعد سرو کنید.

شناسه خبر: ۳۹۹۳۸۱
این سالاد کاهو یونانی هم رژیمیه هم با سس مخصوصش فوق العاده‌ست!

پارسی دی نوشت؛ سالاد ها همیشه یکی از جذاب ترین قسمت مهمانی و سفره ها می باشد که می تواند به تنهایی یک وعده غذایی رژیمی و ساده باشد که شما برای شام یا نهار تهیه می کنید. اما این بار قرار است یک سالاد کاهو خیلی متفاوت و عالی به سبک یونانی به شما یاد دهیم که به اسم مارولو سالاتا نیز معروف است.

این سالاد خوشمزه در ۱۰ دقیقه آماده می شود و شما می توانید برای نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه ها به خورد هم برود و بعد سرو کنید. امروز در پارسی دی طرز تهیه سالاد کاهو یونانی را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

مواد لازم

کاهو

۲ عدد

پیازچه

۵ ساقه

شوید تازه

۱ دسته

پنیر فتا

۱۰۰ گرم

روغن زیتون

۴ ق غذا خوری

ماست

۲ ق غذا خوری

پوست لیمو ترش

به مقدار لازم

نمک، فلفل سیاه

به مقدار لازم

مرحله اول: آماده سازی

ابتدا باید از کاهو های باریک و نازک استفاده کنید و کاهو های خیلی ضخیم برای تهیه این سالاد مناسب نیست و بعد بشورید و به اندازه ریز خرد کنید. شوید را نیز تمیز کنید و بعد از شستن و خشک کردن ساطوری خرد کنید. پیازچه را نیز خرد کنید. پنیر فتا را نیز با چاقو یا رنده خرد کنید.

مرحله دوم: تهیه سس

برای تهیه سس باید ماست را داخل کاسه بریزید و به آن رنده پوست لیموترش را به همراه کمی نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و هم بزنید و در انتها روغن زیتون را کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا سس یکدستی داشته باشید.

مرحله سوم: تهیه سالاد کاهو یونانی

در ادامه باید داخل کاسه سرو کاهو خرد شده را با شوید و پیازچه و پنیر خوب مخلوط کنید تا یکدست شود و بعد سس تهیه شده را اضافه کنید و خو هم بزنید تا یکدست شود و به دلخواه می توانید از زیتون سبز یا سیاه نیز استفاده کنید و سالاد را برای نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه ها به خورد هم برود. نوش جان

فوت و فن های دستور تهیه سالاد کاهو یونانی

  1. قسمت سفید رنگ پوست لیمو را رنده نکنید زیرا باعث تلخ شدن سس می شود.
  2. می توانید مقداری از سس را نگهداری کنید و برای موقع سرو کنار سالاد قرار دهید.
  3. از روغن زیتون بکر و بدون استفاده کنید.
  4. سبزیجات اصلا نباید آب داشته باشند و بگذارید تا خشک شوند.
نظرات
پربازدیدترین خبرها