پارسی دی نوشت؛ سالاد ها همیشه یکی از جذاب ترین قسمت مهمانی و سفره ها می باشد که می تواند به تنهایی یک وعده غذایی رژیمی و ساده باشد که شما برای شام یا نهار تهیه می کنید. اما این بار قرار است یک سالاد کاهو خیلی متفاوت و عالی به سبک یونانی به شما یاد دهیم که به اسم مارولو سالاتا نیز معروف است.
این سالاد خوشمزه در ۱۰ دقیقه آماده می شود و شما می توانید برای نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه ها به خورد هم برود و بعد سرو کنید. امروز در پارسی دی طرز تهیه سالاد کاهو یونانی را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
مواد لازم
کاهو |
۲ عدد |
پیازچه |
۵ ساقه |
شوید تازه |
۱ دسته |
پنیر فتا |
۱۰۰ گرم |
روغن زیتون |
۴ ق غذا خوری |
ماست |
۲ ق غذا خوری |
پوست لیمو ترش |
به مقدار لازم |
نمک، فلفل سیاه |
به مقدار لازم |
مرحله اول: آماده سازی
ابتدا باید از کاهو های باریک و نازک استفاده کنید و کاهو های خیلی ضخیم برای تهیه این سالاد مناسب نیست و بعد بشورید و به اندازه ریز خرد کنید. شوید را نیز تمیز کنید و بعد از شستن و خشک کردن ساطوری خرد کنید. پیازچه را نیز خرد کنید. پنیر فتا را نیز با چاقو یا رنده خرد کنید.
مرحله دوم: تهیه سس
برای تهیه سس باید ماست را داخل کاسه بریزید و به آن رنده پوست لیموترش را به همراه کمی نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و هم بزنید و در انتها روغن زیتون را کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا سس یکدستی داشته باشید.
مرحله سوم: تهیه سالاد کاهو یونانی
در ادامه باید داخل کاسه سرو کاهو خرد شده را با شوید و پیازچه و پنیر خوب مخلوط کنید تا یکدست شود و بعد سس تهیه شده را اضافه کنید و خو هم بزنید تا یکدست شود و به دلخواه می توانید از زیتون سبز یا سیاه نیز استفاده کنید و سالاد را برای نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه ها به خورد هم برود. نوش جان
فوت و فن های دستور تهیه سالاد کاهو یونانی
- قسمت سفید رنگ پوست لیمو را رنده نکنید زیرا باعث تلخ شدن سس می شود.
- می توانید مقداری از سس را نگهداری کنید و برای موقع سرو کنار سالاد قرار دهید.
- از روغن زیتون بکر و بدون استفاده کنید.
- سبزیجات اصلا نباید آب داشته باشند و بگذارید تا خشک شوند.