راهنماتو- «دنیای دسر متنوعه! یکم سر بچرخون!»
اگر اهل مهمانی دادن هستید یا اینکه برای اعضای خانواده و خودتان دسرهای متنوع درست میکنید این مقاله مال شماست!
به گزارش راهنماتو، خیلی از دسرها مواد اولیه زیادی لازم دارند یا اینکه دردسرهای آماده سازیشان زیاد است اما راهنماتو برای شما یک دسر آسان با دو قلم مواد آورده که اگر آن را درست کنید هم از طعم خوبش لذت خواهید برد و هم سرشار از خاصیت است. امتحانش کنید که برخلاف خیلی از دسرها که پر از شکر و خامه هستند این دسر به سلامت شما زیاد اهمیت میدهد!
مواد لازم:
شیر 3 لیوان
انجیر به اندازه لازم
طرز تهیه:
ظرفی را که بنا دارید دسر را در آن سرو کنید انتخاب کرده و انجیرها را داخل آن بریزید. باید میزان انجیر به حدی باشد که نصف بیشتر ظرف شما را پر کند. انجیرهای سالم و درسته را انتخاب کنید.
شیر را در ظرفی روی گاز بگذارید تا خوب داغ شود و بجوشد. بعد از پانزده دقیقه شیر جوشیده را روی انجیرها بریزید. کار شما در این مرحله تمام شد! باورتان میشود؟ حالا اجازه بدهید شیر خنک بشود و بعد ظرف را داخل یخچال بگذارید. حدود 7 تا 8 ساعت زمان نیاز دارید تا این دسر آماده شود.
از آنجا که انجیر ماده ژلاتین مانند دارد نیازی به افزودن ژلاتین ندارید. بعد از گذشت مدت زمانی که گفته شد دسر شما خودش را میگیرد و آماده خوردن است.
چند نکته:
قبل از اینکه شیر را به انجیرها اضافه کنید دم انجیرها را با چاقو جدا کنید.
مقدار شیر باید به حدی باشد که روی انجیرها را کاملا بگیرد.