راهنماتو- «یه مرغ یاد بگیر که 10 دقیقهای حاضر باشه! روزگار سرعته! تو هم سریع باش!»
سریالها و فیلمهای کرهای، موسیقی کرهای آنقدر دنیا را احاطه کردهاند که شاید بهتر باشد در این میان سری هم به آشپزخانههای کرهایها بزنیم!
به گزارش راهنماتو، از آنجا که ممکن است خیلی غذاها با ذائقهی ما ایرانیها جور نباشد مخصوصا غذاهای سمت شرق آسیا، پس اول از همه خیالتان را راحت کنم که این مرغ سرخ شده باب دل شما و تمام هموطنان خواهد بود! سس و ادویههای استفاده شده در آن با سلیقهی ما مطابق است پس با اطمینان خاطر مواد اولیه را تهیه کنید و خیلی سریع دست به کار شوید که از دست دادن این طعم بی نظیر فقط پشیمانی به بار خواهد آورد!
مواد لازم:
ماده غذایی | مقدار |
---|---|
سینه مرغ |
یک عدد |
تخم مرغ |
یک عدد |
نمک |
نصف قاشق چای خوری |
فلفل سیاه |
¼ قاشق چای خوری |
چیلی |
1/8 قاشق چای خوری |
آرد سفید |
¾ پیمانه |
بیکینگ پودر |
نصف قاشق چای خوری |
پودر سیر |
نصف قاشق چای خوری |
فلفل سیاه |
1/8 قاشق چای خوری |
آب |
حدود یک پیمانه |
مواد لازم برای سس:
ماده غذایی | مقدار |
---|---|
سس چیلی |
8 قاشق غذاخوری |
سس گوجه فرنگی |
2 قاشق غذاخوری |
سویا سس |
یک قاشق غذاخوری |
شکر |
یک قاشق غذاخوری |
کره |
یک قاشق غذاخوری |
سیر نگینی ریز خرد شده |
2 حبه |
کنجد |
یک قاشق غذاخوری |
پیازچه |
یک قاشق غذاخوری |
طرز تهیه:
سینههای مرغ را به صورت مکعبی متوسط خرد کنید. نمک، فلفل سیاه، چیلی و پودر سیر را به آنها اضافه کنید و خوب ورز بدهید تا تمام قسمتهای مرغ به ادویهها آغشته شده و حسابی مزه دار شوند.
در یک ظرف آرد سفید، نشاسته ذرت، بیکینگ پودر، فلفل چیلی، تخم مرغ، پودر سیر و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید. کم کم آب را به آنها اضافه کنید. همینطور که آب را اضافه میکنید هم بزنید تا آرد گلوله نشود ضمن اینکه غلظت سس هم از دست نرود. نباید رقیق باشد. وقتی به غلظت مناسب رسید مرغهای مزه دار شده را به آن اضافه کنید.
یک تابه یا قابلمه کوچک را از روغن سرخ کردنی پر کنید و روی حرارت متوسط گاز بگذارید. وقتی روغن خوب داغ شد مرغها را داخل آن سرخ کنید. نکته مهمی در این میان است. فقط 3 دقیقه مرغها را در روغن سرخ کنید. اگر روغن به حدی باشد که تکههای مرغ در آن غوطه ور باشند تمام قسمتها به صورت یکسان سرخ خواهند شد و نتیجه دلچسب و مطلوب میشود. بعد از 3 دقیقه تکههای مرغ را از روغن بیرون بیاورید و روی کاغذ روغن گیر یا صافی بگذارید تا هم روغن اضافی آنها خارج شود و هم کمی حرارتشان پایین بیاید.
در این فاصله سس را درست کنید.
چیلی را به همراه سس گوجه، سویا سس و شکر مخلوط کنید.
در یک تابه کره را ذوب کنید و سیرهای له شده را در آن تفت بدهید تا عطر سیر هوش از سرتان ببرد! واقعا وجود سیر در آشپزی یک نعمت است! وقتی سیر تفت خورد به بقیه مواد سس آن را اضافه کنید.
مرغها که از حرارت افتادند دوباره در همان روغن که سرخشان کرده بودید به مدت 2 دقیقه دیگر هم آنها را سرخ کنید. همین مدت کافی است. بعد مرغها را داخل سسی که آماده کردید بریزید و در انتها و هنگام سرو روی آنها کنجد و پیازچه خرد شده بپاشید.
مطمئن باشید این غذا با روح و روان شما به خوبی بازی خواهد کرد و دل از شما میرباید! حتما امتحانش کنید که حیف است چنین طعمی را از دست بدهید. نوش جان