طرزتهیه غذا جدید با بادمجان؛ پاتلیجان چولاما بدون گوشت

پاتلیجان چولاما یک غذای خوشمزه ترکی است که بدون گوشت آماده می شود و مزه بسیار متفاوت و خاصی دارد، طرز تهیه پاتلیجان چولاما را در این مطلب برایتان آماده کرده ایم

شناسه خبر: ۴۰۸۱۰۳
طرزتهیه غذا جدید با بادمجان؛ پاتلیجان چولاما بدون گوشت

نمناک نوشت: پاتلیجان چولاما یک غذای خوشمزه ترکی است که بدون گوشت آماده می شود و مزه بسیار متفاوت و خاصی دارد، طرز تهیه پاتلیجان چولاما را در این مطلب برایتان آماده کرده ایم.

طرز تهیه غذای رژیمی با بادمجان؛ پاتلیجان چولاما

به عنوان ایده ناهار امروز یا شام سبک و فوری خانواده، غذا با بادمجان کبابی را آموزش خواهیم داد که قطعا بعد از یکبار امتحان، وارد لیست غذایتان می شود. برای آموزش غذای ساده و سریع که نیاز به گوشت و مواد غذایی خاصی هم ندارد، همراه ما باشید.

1

مواد لازم پاتلیجان چولاما؛ غذا با بادمجان کبابی

مواد لازم مقدار
بادمجان کبابی(درشت) 2 عدد
گوجه فرنگی 2 عدد
فلفل سبز 2 عدد
پیاز درشت 1 عدد
سیر 2 حبه
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی 1 قاشق مربا خوری
پاپریکا، فلفل سیاه و نمک به میزان لازم
جعفری خرد شده به میزان لازم

طرز تهیه

  1. ابتدا بادمجان ها را کبابی کرده و پوست آنها را جدا می کنیم.
  2. داخل یک ماهیتابه مناسب، 2 قاشق روغن زیتون ریخته و پیاز را کمی تفت میدهیم تا سبک شود و سپس فلفل دلمه را اضافه میکنیم.
  3. بعد از کمی تفت، رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و خوب تفت میدهیم تا ترکیب پیاز و فلفل دلمه خوشرنگ شود.
  4. در محله بعد گوجه فرنگی و سیر را افزوده و درب ظرف را میگذاریم تا مواد کمی باهم تفت بخورند.
  5. حالا بادمجان های کبابی خرد شده و ادویه ها را اضافه کرده و همه مواد را باهم مخلوط می کنیم. در مرحله آخر کمی جعفری خرد شده به غذای خوشمزه با بادمجان امروز اضافه کرده و سرو کنید.

نوش جان

نظرات
پربازدیدترین خبرها