یک ترکیب جادویی؛

بهترین خورش فسنجان با این مواد اولیه درست میشه

خورش فسنجان غذایی است که با توجه به محل زندگی و ذائقه افراد در طعم‌های مختلف ترش، ملس و شیرین تهیه می‌شود. در ادامه با مواد اولیه و دستور پخت هر کدام بیشتر آشنا می‌شویم.

شناسه خبر: ۴۱۲۶۲۱
بهترین خورش فسنجان با این مواد اولیه درست میشه

راهنماتو_ خورش فسنجان یکی از پر طرفدارترین غذاهای ایرانی است، آیا قبول دارید که فسنجان پادشاه خورش‌ها است؟

به گزارش راهنماتو_ خورش فسنجان غذای بسیار لذیذی است است که بسته به ذائقه افراد در طعم‌های ترش، شیرین و ملس تهیه می‌شود. در ادامه راهنماتو مواد مورد نیاز برای تهیه خورش فسنجان رشتی و تهرانی و همچنین طرز تهیه آن را به شما آموزش می‌دهد.

فسنجون2

خورش فسنجان رشتی: یک طعم ترش و شیرین

خورش فسنجان رشتی یکی از غذاهای محبوب و اصیل گیلان است که با طعم ترش و شیرین و عطر گردو، طرفداران زیادی دارد. برای تهیه این خورشت خوشمزه به مواد زیر نیاز دارید:

مواد لازم:

مغز گردو: 500 گرم

مرغابی یا مرغ: یک عدد

رب انار ترش: به میزان لازم (بسته به ذائقه)

پیاز: یک عدد متوسط

نمک، فلفل سیاه، زردچوبه: به مقدار لازم

روغن: به مقدار لازم

فسنجون4

خورش فسنجان تهرانی: فسنجان با طعم شیرین

خورش فسنجان یکی از غذاهای محبوب ایرانی است که هر منطقه طرز تهیه‌ی مخصوص به خود را دارد. فسنجان تهرانی نسبت به فسنجان گیلانی شیرین‌تر است و معمولا با گوشت مرغ یا گوشت چرخ کرده تهیه می‌شود.

مواد لازم:

  • مغز گردو: 500گرم
  • مرغ یا گوشت چرخ کرده: 500گرم
  • پیاز: 2عدد
  • رب انار: 4قاشق غذاخوری
  • شکر: 2قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل سیاه، زردچوبه: به مقدار لازم
  • روغن: به مقدار لازم

فسنجان7

 

طرز تهیه خورش فسنجان:

آماده سازی گردو: مغز گردوها را در هاون یا آسیاب برقی خوب بکوبید تا خمیر شوند.

تفت دادن پیاز و مرغ: پیاز را خرد کرده و در روغن تفت دهید تا طلایی شود. مرغ را به تکه‌های متوسط تقسیم کرده و به پیاز اضافه کنید تا کمی سرخ شود.

پخت گردو و مرغ: خمیر گردو را به همراه چند لیوان آب به مرغ و پیاز اضافه کنید. حرارت را کم کرده و اجازه دهید خورش به مدت 2 تا 3 ساعت با حرارت ملایم بپزد تا جا بیفتد و روغن بیندازد.

اضافه کردن رب انار: در این مرحله، رب انار را به خورش اضافه کنید. مقدار رب انار را با توجه به ذائقه خود تنظیم کنید. اگر دوست دارید خورش شما ترش‌تر باشد، مقدار رب انار را بیشتر کنید.

طعم‌دار کردن خورش: نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را به خورش اضافه کرده و خوب هم بزنید.

پخت نهایی: اجازه دهید خورش به مدت 30 دقیقه تا یک ساعت دیگر بپزد تا جا افتاده و غلیظ شود.

نکات مهم:

 به جای مرغ می‌توانید از گوشت قلقلی استفاده کنید.

برای تهیه فسنجان رشتی اصیل، بهتر است از مرغابی استفاده کنید. اما اگر مرغابی در دسترس نبود، می‌توانید از مرغ نیز استفاده کنید.

برای تهیه فسنجان تهرانی می‌توانید مقداری شکر به آن اضافه کنید.

برای اینکه خورش فسنجان شما خوشرنگ‌تر شود، می‌توانید از کمی زعفران دم کرده استفاده کنید.

برای تزیین خورش فسنجان می‌توانید از خلال بادام یا پسته استفاده کنید.

بهتر است از رب انار تازه استفاده کنید.

برای آن که فسنجان شما زودتر جا بیفتد، می‌توانید از کمی شکر استفاده کنید.

نوش جان و دل خوش.

 

نظرات
پربازدیدترین خبرها