یک ترکیب جادویی؛

میدونی مواد لازم برای تهیه خوشمزه ترین خورش کرفس چیه؟

خورش کرفس غذایی است که نتوانسته بین همه افراد محبوبیت پیدا کند. در ادامه و با آموزش چند ترفند ساده می‌توانید خورش کرفسی خوشمزه و متفاوت درست کنید.

شناسه خبر: ۴۱۲۶۲۴
میدونی مواد لازم برای تهیه خوشمزه ترین خورش کرفس چیه؟

راهنماتو_ خورش کرفس یکی از غذاهای اصیل ایرانی است که بعضی از افراد طعم آن را نمی‌پسندند، آیا می‌خواهید خورش کرفس و متفاوتی داشته باشید که همه آن را دوست داشته باشند؟

به گزارش راهنماتو، با چند ترفند می‌توانید خیلی‌ها را علاقه‌مند به این غذا کنید، در ادامه این مطلب از آشپزی، راهنماتو سعی دارد طرز تهیه یک خورش کرفس عالی و مواد اولیه آن را به شما آموزش دهد.

خورش کرفس یکی از غذاهای خوشمزه ایرانی است که اگر خوب آماده شود می‌تواند هر کسی را به خودش جذب ‌کند.

 برای درست کردن این خورش خوشمزه، به مواد زیر نیاز داریم:

کرفس3

خورش کرفس مجلسی

مواد لازم:

  • کرفس: یک دسته بزرگ
  • گوشت خورشتی: 300 گرم
  • پیاز: 1 عدد بزرگ
  • نعنا خشک: 2 قاشق غذاخوری
  • جعفری خشک: 3 قاشق غذاخوری
  • زردچوبه: به مقدار لازم
  • فلفل سیاه: به مقدار لازم
  • نمک: به مقدار لازم
  • لیمو عمانی: به مقدار لازم
  • رب انار: یک قاشق غذاخوری
  • روغن مایع: به مقدار لازم

خورش کرفس با مرغ

مواد لازم:

  • کرفس: یک دسته بزرگ
  • مرغ (درسته یا خرد شده): 600 تا 700 گرم
  • پیاز: 1 عدد بزرگ
  • نعنا خشک: 2 قاشق غذاخوری
  • جعفری خشک: 3 قاشق غذاخوری
  • زردچوبه: به مقدار لازم
  • فلفل سیاه: به مقدار لازم
  • نمک: به مقدار لازم
  • لیمو عمانی: به مقدار لازم
  • رب انار: یک قاشق غذاخوری
  • روغن مایع: به مقدار لازم

خورش کرفس با لوبیا چیتی یا قرمز

مواد لازم:

  • کرفس: یک دسته بزرگ
  • گوشت خورشتی: 300 گرم
  • پیاز: 1 عدد بزرگ
  • نعنا خشک: 2 قاشق غذاخوری
  • جعفری خشک: 3 قاشق غذاخوری
  • زردچوبه: به مقدار لازم
  • فلفل سیاه: به مقدار لازم
  • نمک: به مقدار لازم
  • لوبیا چیتی یا قرمز: یک پیمانه
  • لیمو عمانی: به مقدار لازم
  • رب انار: یک قاشق غذاخوری
  • روغن مایع: به مقدار لازم

مراحل تهیه خورش کرفس مجلسی:

خورشت+کرفس

  1. آماده سازی مواد اولیه:

    • کرفس را تمیز کرده و ساقه‌های آن را به اندازه دلخواه خرد کنید.
    • گوشت را به تکه‌های کوچک‌تر تقسیم کنید.
    • پیاز را نگینی خرد کنید.
  2. تفت دادن پیاز و گوشت:

    • پیاز را در روغن تفت دهید تا طلایی شود.
    • گوشت را به پیاز اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند.
    • زردچوبه، فلفل سیاه و نمک را به گوشت اضافه کرده و تفت دهید تا عطر ادویه‌ها بلند شود. (می‌توانید مقدار کمی زعفران دم کرده نیز برای خوش طعم‌تر شدن به گوشت‌ها اضافه کنید.)
  3. اضافه کردن کرفس و سبزیجات:

    • کرفس خرد شده را به مواد اضافه کنید و تفت دهید تا کمی نرم شود.
    • نعنا و جعفری خشک را به مواد اضافه کرده و تفت دهید تا عطر آن‌ها آزاد شود.
    • رب انار را به مواد اضافه کنید.
  4. پخت خورش:

    • به مواد، آب جوش اضافه کنید تا روی مواد را بگیرد.
    • حرارت را کم کرده و اجازه دهید خورش به مدت یک ساعت با حرارت ملایم بپزد.
  5. سرو:

    • خورش کرفس را در ظرف مورد نظر ریخته و با برنج زعفرانی سرو کنید.

نکات مهم برای خوشمزه‌تر شدن:

  • درست است که خیلی از افراد برای ترش کردن این خورش از آبلیمو یا آبغوره استفاده می‌کنند، اما پیشنهاد ما این است که از لیمو عمانی و یک قاشق رب انار استفاده کنید.
  • در صورت تمایل می‌توانید با اضافه کردن یک قاشق غذاخوری سبزی قورمه‌سبزی سرخ شده طعم بی‌نظیری به این غذا بدهید.
  • و در آخر خورش کرفس هم مانند خورش قورمه‌سبزی نیاز به زمان زیادی برای پخت و جا افتادن دارد.
  • برای تزیین آن، می‌توانید از برگ‌های تازه نعنا یا جعفری استفاده کنید.

نوش جان و دل خوش.

نظرات
پربازدیدترین خبرها