یک صبحانه خوشمزه و مقوی با تخم مرغ آبپز برای دانش آموزان

ساندویچ تخم مرغ آبپز از خوراکی‌های خوشمزه و مقوی است که برای صبحانه کودکان و دانش‌آموزان بسیار مناسب و مفید است.

شناسه خبر: ۴۱۵۴۱۶
یک صبحانه خوشمزه و مقوی با تخم مرغ آبپز برای دانش آموزان

صبحانه یکی از مهمترین وعده‌های غذایی است که متخصصان تغذیه همواره بر آن تاکید دارند و وعده‌ای است که هرگز نباید از آن صرف نظر کرد. صبحانه به خصوص برای کودکان و بچه‌های مدرسه‌ای بسیار وعده مهمی است و نقش پررنگی در فرآیند یادگیری و آموزش دارد. دغدغه بسیاری از پدر و مادر‌ها همیشه همین صبحانه خوردن بچه‌ها است. کودکان معمولا غذا‌های هیجان انگیز با ظاهر زیبا را بیشتر دوست دارند و بچه‌های مدرسه‌ای هنگام صبح اشتهایی برای خوردن نان و پنیر و مربا و یا انواع املت و صبحانه‌های گرم را ندارند. تخم مرغ آبپز از مواد غذایی بسیار پرخاصیت و مقوی است، ولی بچه‌ها معمولا اشتهایی برای خوردن آن ندارند. ما در این مطلب می‌خواهیم طرز تهیه یک ساندویچ خوشمزه با تخم مرغ آبپز را به شما آموزش بدهیم که بسیار خوشمزه است و حتما بچه‌ها از خوردن آن لذت می‌برند. اگر دوست دارید این صبحانه مقوی را برای صبحانه فرزند دانش آموزتان در منزل تهیه کنید، در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.

مواد لازم

تخم مرغ آبپز: ۲ عدد
ریحان تازه: ۱ پیاله
مغز گردو: ۳ عدد
پنیر خامه‌ای: ۱ قاشق غذاخوری
روغن زیتون: نصف قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
آب لیمو ترش: نصف قاشق غذاخوری
نان تست: ۲ عدد

طرز تهیه

برای درست کردن این ساندویچ خوشمزه ابتدا تخم مرغ‌ها را آبپز کنید و کنار بگذارید تا خنک شود و ریحان را همراه با مغز گردو، روغن زیتون و آب لیمو ترش داخل میکسر یا دستگاه غذاساز بریزید و سی ثانیه بزنید. تخم مرغ‌های آبپز را پوست و رنده کنید و همراه با پنیر خامه‌ای، نمک و فلفل سیاه داخل یک کاسه بریزید و هم بزنید. حالا سس ریحان و مغز گردو را که میکس کرده بودید، به تخم مرغ‌ها اضافه کنید و هم بزنید. نان تست را با دستگاه تستر یا هواپز کمی برشته کنید و مایه تخم مرغی را روی نان بمالید. می‌توانید از نان ساندویچی، نان سنگگ، لواش یا هر نوع نانی که دوست دارید برای درست کردن این ساندویچ تخم مرغ خوشمزه استفاده کنید، نوش جان.

منبع : فرارو
نظرات
پربازدیدترین خبرها