در این مطلب، روش تهیه چند املت خوشمزه توسط فاطمه باقری، مدرس آشپزی ارائه شده که درست کردن و تجربه طعم دلپذیر آنها خالی از لطف نیست.
املت پنیری
مدت زمان آمادهسازی: ۱۰ دقیقه
مدت زمان پخت: ۱۰دقیقه
برای ۴ نفر
مواد لازم:
تخممرغ درشت: ۳عدد
خامه: ۳ قاشق غذاخوری
پنیر چدار رنده شده: یکچهارم پیمانه
کره: یک قاشق غذاخوری
آویشن، پونه و ریحانه خرد شده(خشک) : به مقدار لازم
نمک و فلفل: به مقدار لازم
روش تهیه:
۱- ابتدا فر را روشن کرده و با درجه ۱۸۰درجه سانتیگراد گرم کنید.
۲- سپس تخممرغها و خامه را با همزن برقی ۲ تا ۳ دقیقه بزنید تا کاملا با هم ترکیب شده و مایه سبکی بهدست آید. نمک و فلفل را هم به مایه افزوده و هم بزنید.
۳- کره را داخل تابه مناسب ریخته و در فر ذوب کنید. مواد را در تابه بریزید و در فر را ببندید تا مایه کمی خودش را بگیرد. در ادامه که املت تا حدودی سفت شد، آن را از فر خارج کرده و مواد را به حالت دورانی و آرام از دیوارهها جدا کنید.
۴- پنیر رندهشده و سبزیجات خرد شده را روی تخممرغها بریزید و دوباره ظرف را در فر قرار دهید تا زمانی که پنیر آبشده و املت پنیری کاملا انسجام یابد. در انتها بهمدت چند دقیقه گریل را روشن کنید تا روی املت برشته شود.
نکته: در مرحله اول تخممرغ را خوب بزنید تا کاملا سبک شود و حجم بگیرد چرا که روی کیفیت املت پنیری یعنی پوک و کرکی شدن آن تأثیر میگذارد.
املت گیلانی پنیر برشته
مدتزمان آمادهسازی مواد: ۱۵دقیقه
مدت زمان پخت: ۲۰دقیقه
برای ۲ نفر
مواد لازم:
پنیر فتا: ۱۰۰گرم
تخممرغ: ۲عدد
سیر: یک حبه رنده شده
گشنیر خشک: یک قاشق غذاخوری
زردچوبه: یکدوم قاشق چایخوری
کره: ۳۰گرم
نمک و فلفل: به مقدار لازم
روش تهیه:
۱- ابتدا کره را داخل یک ماهیتابه ریخته و اجازه دهید تا آب شود. سپس پنیر فتا را خرد کرده و در ماهیتابه بریزید و هم بزنید.
۲- در این فاصله تخممرغها را در یک کاسه بشکنید. زردچوبه را به پنیر و کره اضافه کرده و هم بزنید. کمی بعد سیر را اضافه کنید.
۳- بوی سیر که بلند شد تخممرغهای همزده شده را داخل ماهیتابه بریزید. در ادامه مواد را هم بزنید تا پنیر و تخممرغ کاملا با هم مخلوط شوند.
۴- در انتها گشنیر خشک، نمک و فلفل را هم به مواد بیفزایید. روی شعله ملایم گاز حدود ۷دقیقه ترکیب را هم بزنید تا املت آماده شود.
نکته: بعد از اضافهکردن تخممرغها همزدن آن نباید زیاد به تأخیر بیفتد چون تخممرغها تکهتکه میشوند.