ساندویچ کباب تابه ای یکی از میان وعده هایی است که می شود با کمی خلاقیت آن را تهیه کرد.
ساندویچ کباب تابه ای
زمان آماده سازی مواد اولیه: ۱۵ دقیقه
زمان آماده سازی ساندویچ: ۴۰ دقیقه
مواد اولیه
گوشت چرخ کرده: ۳۰۰ گرم
پیاز: یک عدد
گوجه فرنگی: یک عدد
قارچ: 200 گرم
نان باگت: دو عدد
فلفل دلمه ای کوچک: یک عدد
سیر متوسط: یک حبه
پنیر ورقه ای: 2 ورق
نمک، فلفل سیاه، پودر آویشن و پودر سیر: به میزان لازم
طرز تهیه:
- پیاز را با رنده ریز، رنده کنید و با گوشت چرخ کرده مخلوط کنید.
- نمک و فلفل را به مواد اضافه کنید و اجازه دهید ترکیب چند دقیقه بماند تا مزه دار شود.
- تابه را روی حرارت قرار دهید و بدون اضافه کردن روغن ، مقداری از گوشت را برداشته و کف تابه پهن کنید. کمی بعد از بخار شدن آب گوشت به آن روغن اضافه کنید.
- قارچها را خرد کنید. سپس آنها را درون یک ظرف دیگر ریخته و سرخ کنید. پس از آن فلفل دلمه ای خرد شده را به مخلوط اضافه کنید.
- گوجه و سیر خرد شده را به قارچ و فلفل دلمه اضافه کرده و مابقی چاشنیها را روی آنها بریزید.
- بعد از اینکه دو طرف کتاب تابه ای ها سرخ شد آنها را از تابه خارج کنید و روی دستمال روغن گیر قرار دهید تا روغن اضافه آن گرفته شود.
- نانها را برش داده و درون آنها را با کباب تابه، مخلوط قارچ و گوجه و پنیر گودا پر کنید.
نکته: می توانید قبل از پر کردن نان های باگت، داخل نانها کمی سس گوجه فرنگی بریزید.
منبع :
همشهری